Οι "Ταξιδευτές της Πρόζας" παρουσιάζουν φέτος το θεατρικό έργο "Ένας Βλάκας και Μισός" του Δημήτρη Ψαθά..!!!

Άχ αυτοί οι Έλληνες θεατρικοί συγγραφείς, όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα τα έργα τους είναι επίκαιρα- όπως τη στιγμή που τα έγραψαν.
Ναι ο Δημήτρης Ψαθάς κρατά τον μισό για να φοβηθέι ο βλάκας... Άχ τι έργο και αυτό!!!!
Και εμείς οι ταξιδευτές το επιλέξαμε για τα 10 χρόνια της παρουσίας μας στη σκηνή. Από το 2008 έως σήμερα πάντα οι ταξιδευτές δίνουν παραστάσεις με την είσοδο ελεύθερη. Από καρδιάς μας το γέλιο το δίνουμε απλόχερα στους φίλους μας για να περνάν μαζί μας 2 ώρες απόλαυσης και γέλιου που με τις σκοτούρες οι Έλληνες το έχουμε σχεδόν ξεχάσει. Από τις 18 Μαΐου η ομάδα ξεκινάει τις παραστάσεις που θα τελειώσουν στα τέλη Ιουλίου. Η σκηνοθετική καθοδήγηση της ομάδας "Δέκα +5" κάνουν θαύματα.
Πάντα αρωγός μας ο πολιτιστικός φορέας του δήμου μας. Θα ξεκινήσουμε από το "Σπίτι μας" το φιλόξενο Press Room του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.
Θα περάσουμε πάντα προζάτοι απο τους αγαπημένους ξεχωριστούς μας φίλους, ιδρύματα, ΚΑΠΗ, γηροκομεία.
Και μετά ποιός μας πιάνει!!! Θα ξεχυθούμε στους κάμπους και θα ανεβούμε και στα βουνά μας. Θα φωνάξουμε τον Θεό των ταξιδευτών τον Αίολο να φουσκώσει τα πανία του καραβιού μας για να κάνουμε πραγματικότητα το καράβι στο Χελμό.
Ήδη η ομάδα μας έχει αρχίσει να δέχεται προτάσεις για παραστάσεις. 
Τα ευχαριστώ μας άπειρα στην διοικούσα επιτροπή του σταδίου μας και ξεχωριστά στους εργαζόμενούς μας που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα μας. 
Στους ταξιδευτές το "λαικό μπουλούκι" προσφοράς όπως μας έχει χαρακτηρίσει ο δημαρχός μας κ.Κώστας Πελετίδης.
Το καράβι μας έτοιμο, όλοι εμείς στα κουπιά του.....