Locomondo 10 χρόνια...LIVE
 
Το Bolivar Beach Bar μας καλεί να υποδεχτούμε το Σεπτέμβριο συντροφιά με την πιο «ανεβαστική» μουσική παρέα, τους Locomondo, σε μια βραδιά που, απλά, δεν πρέπει να χάσετε!
 
Την συναυλία θα ανοίξουν οι Los Mujeros
 
Οι Locomondo γιορτάζουν 10 χρόνια ξέφρενης πορείας στην ελληνική μουσική με ένα μεγάλο πάρτι στο Bolivar Beach Bar την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου
 
Με τον καινούργιο δίσκο τους «Οδύσσεια» στις αποσκευές τους, οι Locomondo προσκαλούν το κοινό σε μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη τραγούδι, χορό, ενέργεια και... "rap, ska, reggae, hip-hop, dub, ska, reggae, one drop". Έχοντας κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, η αγαπημένη τρελοπαρέα θα δώσει σε όλους μας την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσουμε τη καινούργια σεζόν, με παντοτινό σύνθημα το «δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα, κρύο δεν έκανε ποτέ» και φόντο μια από τις ωραιότερες παραλίες της Αττικής.

Σε κάθε συναυλία των Locomondo, κόσμος και συγκρότημα γίνονται ένα, κάθε συναυλία τους είναι χαρά και γιορτή, κάθε συναυλία βρίσκει τους ίδιους στο ρεφρέν να τραγουδούν «θέλω να 'σαι εκεί, ό,τι κι αν συμβεί!», Οι Locomondo,  που από το 2003 που ξεκίνησαν, θίγουν μέσα απ' τα τραγούδια τους τα... κακώς κείμενα με το δικό τους τρόπο, επέστρεψαν φέτος στη δισκογραφία με την «Οδύσσεια», ένα δίσκο γεμάτο ρυθμό, ουσιαστικά μηνύματα και ειλικρίνεια, που τους βρήκε ταυτόχρονα να χαράζουν έναν καινούργιο δρόμο στη μουσική τους αναζήτηση ως συγκρότημα. Το ομώνυμο τραγούδι-video clip του δίσκου είναι αφιερωμένο σε όλους εσάς, στο κοινό, που δέκα χρόνια τώρα «είστε εκεί, ό,τι κι αν συμβεί» στηρίζοντας με την αγάπη σας τη μπάντα σε κάθε συναυλία.

Τη συναυλία την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar θα ανοίξουν οι πάντα κεφάτοι Los Mujeros, το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη που αναδείχθηκε από το Jumping Fish της Cosmote με το τραγούδι "Hey Woman" και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ "Sun After Rain", με balcan rock ύφος και συνεργασίες με τον Νικήτα Κλιντ και τον Vassilikos.
 
Οι Los Mujeros είναι μια μουσική κολεκτίβα που κινείται μουσικά ανάμεσα σε swing – balkan ρυθμούς ενώ η μουσική τους είναι ένα ιδιαίτερο κράμα παραδοσιακών ήχων των νότιων Βαλκανίων που δένεται αρμονικά με την ελληνική μουσική παράδοση.
 
Oι Los Mujeros είναι το ιδανικότερο warm up group, πριν ανέβουν στη σκηνή οι Locomondo για να μας απογειώσουν!

Locomondo + Los Mujeros, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10 ευρώ, Ταμείο: 12 ευρώ
 
Ειδική τιμή εισιτηρίων για ανέργους 8 ευρώ: Τα πρώτα 500 εισιτήρια με την επίδειξη της ειδικής κάρτας ανεργίας (μέχρι εξαντλήσεώς τους)
 
Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων: Στα ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC, Στο Bolivar Beach Bar

Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, τηλ.: 697 0367 684
 
Στο Bolivar Beach Bar φτάνεις πολύ εύκολα και με τα λεωφορεία που διέρχονται από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος καθώς και με το τραμ (στάση Καλαμάκι). Σας περιμένουμε κάθε μέρα από τις 08.00 (το πρωί) ως αργά το βράδυ