Θύμα μιας γυναίκας χάκερ φαίνεται να έχει πέσει και η Paris Hilton η οποία έχασε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια καθώς και γυμνές φωτογραφίες της.

Η χάκερ ονομάζεται Paytsar Bkhchadzhyan, δραστηριοποιήθηκε από το 2015 έως το 2017, και εκτός από την Paris Hilton κατηγορείται για κλοπή ψηφιακών αρχείων δύο ακόμη ατόμων.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, η χάκερ απέκτησε πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Hilton και χρησιμοποίησε τις πιστωτικές της κάρτες για να πραγματοποιήσει κρατήσεις για ένα πάρτι της Πρωτοχρονιάς του 2015 στο Roosevelt Hotel του Χόλιγουντ.

Οι πληροφορίες που μεταδίδει το ΤΜΖ αναφέρουν πως εκείνο το βράδυ η ζημιά στον τραπεζικό λογαριασμό της Paris έφτασε τα 40.000 δολάρια. 

Σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα, η Paytsar έκλεψε και γυμνές φωτογραφίες από το λογαριασμό iCloud της Hilton, αλλά δεν είναι σαφές τι έκανε με το υλικό. Η χάκερ συνελήφθη το 2017 και κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων για τραπεζικές απάτες. Φέρεται να είναι μητέρα ενός παιδιού και σύντροφος Αρμένιου εγκληματία. Τη Δευτέρα αναμένεται να καταδικαστεί και οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς συστήνουν φέρονται να προτείνουν 57 μήνες φυλάκισης αλλά και αποζημίωση στα θύματα συνολικού ύψους 318.535 δολαρίων.