Τι συμβαίνει στην Παρθένα Ζωή στα νέα επεισόδια;

Την ώρα που παλεύει με την αμνησία του, ένα καινούργιο σοκ περιμένει τον Άρη. Ένα μέιλ που του στέλνει ένας μεσίτης, τον πληροφορεί για κάποιο σπίτι στη Νέα Ζηλανδία. Πρόκειται για το σπίτι που θα αγόραζε για να το σκάσουν με τη Ζωή. Μη έχοντας ιδέα περί τίνος πρόκειται, ο Άρης ζητά από τον μεσίτη να του δώσει τα στοιχεία των ανθρώπων που θα έμεναν σε αυτό.

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται καθώς ο Άρης ακούει τυχαία έναν άγριο καβγά της Μαρίνας με τον Βίκτορα σχετικά με την απαγωγή που είχε στήσει ο δεύτερος προκειμένου να εξαναγκάσει τον Αρη να συμμετάσχει στο ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος. Η επικοινωνία με τον μεσίτη... ξεκλειδώνει τελικά τη μνήμη του Αρη. Παρότι θυμάται πλέον τα πάντα, δεν λέει τίποτα σε κανέναν, όπως αναφέρει το tv ethnos.

Έχει πάρει την απόφαση να κάνει το δικό του... παιχνίδι. Φροντίζει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία που έχει δημιουργηθεί και το μίσος της Μαρίνας για τον πατέρα της. Ζητά να τον βοηθήσει στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας για να βάλουν τέρμα στη συμφωνία για το ξέπλυμα. Εν τω μεταξύ, ο Παύλος ζητά από τη Ζωή να πάρει μια απόφαση. Την πιέζει να διαλέξει ανάμεσα σε εκείνον και τον Άρη.