Απτόητος συνεχίζει την δράση του ο επιδειξίας που κυκλοφορεί με το μηχανάκι στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, πιάνοντας τα γεννητικά του όργανα όταν βλέπει νεαρές κοπέλες.

Ο επιδειξίας συχνάζει κυρίως στην περιοχή της Ανθείας και τους γύρω δρόμους και όταν βλέπει νεαρές κοπέλες, αρκετές εκ των οποίων μπορεί να είναι ανήλικες, τους βγάζει την γλώσσα και στη συνέχεια αν βρει χρόνο, σταματώντας το όχημά του, αγγίζει επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα.

Ο άνδρας, αυτός σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων του, είναι μεταξύ γύρω στα 30 με 35, ενώ το σκουτεράκι με το οποίο κυκλοφορεί, δεν έχει για ευνοήτους λόγους πινακίδες.

Ο επιδειξίας είχε κάνει αισθητή την παρουσία του τους περασμένους μήνες, όμως εμφανίστηκε και πάλι, πάντα στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων. Ορισμένες από τις γυναίκες που έχει ενοχλήσει έχουν ειδοποιήσει την αστυνομία, όμως ο άγνωστος άνδρας που προφανώς δεν είναι καλά ψυχολογικά, δεν έχει ακόμα συλληφθεί. Μέχρι ώρας δεν έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνος, όμως κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον.