Σήμερα, Παρασκευή 4 Μαΐου, νωρίς το πρωί είδε στο σπίτι του στο Κολωνάκι επί της Ηροδότου, δικηγόρο και δικαστικό επιμελητή. Ο λόγος αφορά σε δύο ακάλυπτες επιταγές των 25.000 ευρώ έκαστη, ήτοι για χρέος που μαζί με τους τόκους αγγίζει τις 55.000 ευρώ όπως είδαμε στο Athensvoice.gr.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος απευθύνθηκε σε κατασκευαστική εταιρεία για εργασίες ανακαίνισης του σπιτιού στο Πόρτο Ράφτη, το οποίο πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ο ποινικολόγος, έδωσε δύο επιταγές των 25.000 ευρώ, χωρίς ωστόσο να καλύψει το ποσό. Σύμφωνα με την αιτιολογία του, έκανε ανάκληση των επιταγών, επειδή δεν έγιναν τελικά οι εργασίες. Ωστόσο, έκανε ανάκληση αλλά και πάλι το ποσό δεν υπήρχε κατατεθειμένο στην τράπεζα ως ορίζει η διαδικασία.

Το αποτέλεσμα ήταν έπειτα από πολλές ημέρες οχλήσεων, ο δικηγόρος του κατόχου των επιταγών μαζί με δικαστικό επιμελητή να προχωρήσει σήμερα το πρωί σε συντηρητική κατάσχεση στο σπίτι του στο Κολωνάκι, παρουσία του ποινικολόγου ο οποίος τους ενημέρωσε πως πέρα από τα έπιπλα, δεν του ανήκει το οίκημα, το οποίο κι έχει μεταβιβάσει στην κόρη του. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Athensvoice.gr, δικηγόρος και δικαστικός επιμελητής μετέβησαν στο γραφείο και σύμφωνα με τη νόμιμη διαδικασία, θα ανακοινωθεί στους συνεργαζόμενους δικηγόρους του κ. Λυκουρέζου ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τίποτε από το γραφείο. Αν το κάνουν, τότε σύμφωνα με τη διαδικασία θα περάσουν από αυτόφωρο. Η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.