Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, τρεις ακόμα κλοπές σε οικίες, που είχαν διαπραχθεί στο Μεσολόγγι.

Δράστες είναι τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 23, 19 και 15 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, εξιχνιάστηκαν οι εξής κλοπές σε οικίες στο Μεσολόγγι :

  • Την 01/05/2016 τα ξημερώματα, ο 23χρονος διέρρηξε οικία 81χρονου ημεδαπού, παραβιάζοντας παράθυρο και αφαιρώντας κοσμήματα, συνολικής αξίας 4.900 ευρώ, καθώς και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.
  • Την 23/01/2018 τα ξημερώματα, ο 19χρονος παραβίασε παράθυρο οικίας 66χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε κοσμήματα, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.
  • Την 07/03/2018 τα ξημερώματα, ο 15χρονος εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία 52χρονης ημεδαπής και αφαίρεσε το πορτοφόλι της, που περιείχε πέντε τραπεζικές κάρτες, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Οι έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου για εμπλοκή των δραστών και σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.