Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ
Πολύ θετική περίοδος για τα επαγγελματικά σου και ότι κάνεις θα έχει επιτυχία. Στα οικονομικά σου πρέπει να προσέχεις με τα έξοδα, γιατί έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Άσε τα πράγματα στη σχέση σου να κυλήσουν ομαλά και μην γκρινιάζεις συνεχώς χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ
Σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου που δεν θα είναι όλες ευχάριστες. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές που τελικά θα λυθούν με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, πρόσεξε να μην βγεις ξανά εκτός προϋπολογισμού κάνοντας άσκοπες αγορές. Κράτησε χαμηλούς τόνους στη σχέση σου με τον αγαπημένο σου και φρόντισε να μην μπλεχτείς σε καβγάδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα γίνουν πολύ σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου, όμως να ξέρεις ότι όσα συμβούν θα είναι για καλό. Θα ξεπεράσεις τα εμπόδια και θα καταφέρεις να αναδειχτείς. Προσοχή στα οικονομικά σου γιατί θα έρθουν στον δρόμο σου αναπάντεχα έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού. Συζήτησε με τον αγαπημένο σου για τα θέλω σου και μην τον αφήνεις να ζει στην αβεβαιότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βαρύ το πρόγραμμα σου σήμερα, όμως θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Θα δεχθείς κάποιες προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν, φρόντισε όμως να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θα κινηθούν θετικά. Φρόντισε να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου.

ΛΕΩΝ
Μην κάνεις πολλά σχέδια στα επαγγελματικά σου αυτήν την περίοδο, φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις κάποια θέματα που έχουν μείνει στάσιμα. Προσπάθησε να περιορίσεις τα άσκοπα έξοδα του τελευταίου διαστήματος, γιατί θα βγεις σύντομα εκτός προγράμματος. Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που πρέπει να διορθώσεις. Με συζήτηση και ηρεμία θα καταφέρεις να τα ξεπεράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εργάζεσαι πολύ σκληρά και έχεις πολλά σχέδια στο μυαλό σου για τα επαγγελματικά σου τα οποία θα αρχίσεις να τα υλοποιείς για να φτάσεις στην επιτυχία. Θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν είχες προβλέψει. Τα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν αισθητά και η σχέση σου με τον αγαπημένο σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ
Οι έντονοι ρυθμοί που ακολουθείς στη δουλειά σου δεν σε τρομάζουν. Είσαι έτοιμη να δουλέψεις όσο σκληρά χρειάζεται για να πετύχεις. Θα δεχθείς ενδιαφέρουσες προτάσεις για τα οικονομικά σου, όμως προς το παρόν μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Κινήσου με προσοχή. Μίλησε στον αγαπημένο σου για τα συναισθήματά σου και μην αφήνεις την αβεβαιότητα να χαλάσει τη σχέση σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάνε τις αλλαγές που τόσο καιρό επιθυμούσες για τα εργασιακά σου. Θα δεχθείς ενδιαφέρουσες προτάσεις και θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή. Στάσιμα τα πράγματα στα οικονομικά σου. Διεκδίκησε αυτά που σου αναλογούν και κάνε καλύτερο προγραμματισμό για το μέλλον σου. Αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Μην επαναφέρεις στο προσκήνιο καταστάσεις του παρελθόντος, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τσακωθείς άσκοπα με τον αγαπημένο σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοείται η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, με τους οποίους θα περάσεις μία πολύ ευχάριστη μέρα στη δουλειά. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Θα σε απασχολήσουν κληρονομικά ζητήματα, φρόντισε να τα διευθετήσεις άμεσα. Προσοχή στις συναλλαγές σου, μην πέσεις θύμα απάτης. Θα περάσεις μια ευχάριστη ημέρα με τον αγαπημένο σου, με τον οποίο θα κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σημειώνεις εξαιρετική πρόοδο στα επαγγελματικά σου και έχεις αρχίσει να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται. Ωστόσο, αυξάνονται και οι υποχρεώσεις. Κάνε μία συζήτηση για τα οικονομικά σου και αναζήτησε νέες πηγές εσόδων. Το μόνο σίγουροι είναι ότι χρειάζεσαι καλύτερο προγραμματισμό. Απέφυγε τις άσκοπες αγορές. Άλλαξε την αρνητική σου στάση απέναντι στον αγαπημένο σου. Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει, μπορείς να το συζητήσεις μαζί του. Μην κρατάς μούτρα χωρίς λόγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φορτωμένο και σήμερα το πρόγραμμά σου, οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές. Κάνε καλό προγραμματισμό και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θα υπάρξουν κάποια εμπόδια. Βάλε προτεραιότητες και προχώρα. Φρόντισε να κλείσεις κάποιες ανοιχτές οικονομικές υποθέσεις, πριν δημιουργήσεις νέες. Απέφυγε τα ανοίγματα. Θα περάσεις μια ήσυχη και ρομαντική ημέρα με τον αγαπημένο σου, κάτι που έχεις ανάγκη.

ΙΧΘΕΙΣ
Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα βρεθούν στον δρόμο σου και μην κάνεις λάθος επιλογές λόγω του παρορμητισμού σου. Οι προσπάθειες που κάνεις για την βελτίωση των οικονομικών σου αποδίδουν. Μην χαλάσεις το πρόγραμμά σου. Ο αγαπημένος σου και εσύ θα περάσετε μία υπέροχη ημέρα.