Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στις 19.00 στην Αγορά Αργύρη,  παρουσία φορέων και του φιλότεχνου κοινού της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Έκθεσης ζωγραφικής των 27 καλλιτεχνών του Κωνσταντίνου Αρταβάνη, με τίτλο: "Τέχνης λεπτομέρειες". Κατά την εκδήλωση μίλησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών, κ. Έφη Αναλυτή, η οποία συνεχάρη όλους τους δημιουργούς που "παρουσιάστηκαν" δυναμικά μέσα από ποικιλία εκφραστικών έργων και τεχνοτροπιών, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι τους καταχειροκρότησαν.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον εξαίρετο καταξιωμένο δάσκαλο, με την χυμώδη προσωπικότητα και το ανυποχώρητο ήθος κ.Κωνσταντίνο Αρταβάνη, ο οποίος προσπαθεί να κληρονομήσουν οι μαθητές του, μαζί με τα μυστικά της καλλιτεχνικής παιδείας, αξίες, ήθος και ποιότητα για την άρτια έκφραση της τέχνης. Ακολούθησε η  δωρεάν παραχώρηση εικαστικών έργων σε κοινωνικούς φορείς της πόλης μας όπως, στο ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, ΕΛΕΑΝΑ  και ΣΟΨΥ, αλλά και στους υποστηρικτές της εκδήλωσης.

Έπειτα, οι καλλιτέχνες είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη για τον αγαπημένο τους δάσκαλο, ο οποίος είχε τα γενέθλιά του, ευχόμενοι να είναι πάντα υγιής και δημιουργικός.

Η εκδήλωση έκλεισε με υπέροχες μελωδίες απο τον μουσικό Γιάννη Καψάσκη.

Στην Έκθεση συμμετείχαν οι εικαστικοί: Αντωνακοπούλου Κατερίνα, Αποστολοπούλου Μάργια, Αρταβάνης Κωνσταντίνος, Babilis Giorgio, Γραικούση Χρύσα, Γεωργίου Λουκάς, Θεοδωρακόπουλος Βασίλης, Θεοδωρίτση Άσπα, Καλλιμάνη Ιωάννα, Καπνιά Άννα, Καούρη Αντωνία,  Κατσαίτη Δώρα,  Κατσαντά Δανάη,  Λαλιώτη Κυριακή,  Μαυροθαλασσίτη Νίκη, Μαχαίρα Λαμπρινή, Μπαρλή Άννα, Παπαιωάννου Αναστασία, Παπαιωάννου Ιωάννα, Πολυδώρου Αγγελική, Πουλή Σοφία, Ροδοθεάτου Μαρία, Σακελλαροπούλου Αναστασία, Στεργιοπούλου Μαρία, Σουβαλιώτη Μαριάννα, Τσόντζορα Βασιλική, Φωτόπουλος Γεώργιος.