Η χαρά του αθλητή και του fitness έχουν τον δικό τους χώρο και αυτός βρίσκεται στην Πάτρα! 

To S-MaΧ Fitness Store, το κατάστημα του Στέφανου Λαϊνά και της Μαρίας-Χριστίνας Κιουτσούκου, είναι ο "ναός" όλων όσων ασχολούνται με το fitness, την γυμναστική και γενικότερα με την άθληση.

Στον χώρο αυτό μπορεί να βρει κάποιος τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής που θα σου δώσουν την τόνωση και τις αντοχές που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις την άθληση, κρατώντας ταυτόχρονα ένα ισορροπημένο διατροφολόγιο. 

Το συμπλήρωμα διατροφής και οι βιταμίνες δεν είναι κάτι κακό, αντίθετα είναι το απαραίτητο στοιχείο που χρειάζεται να έχει ένας αθλούμενος που κάνει αρκετές ώρες γυμναστική και αθλείται συστηματικά, είτε ερασιτεχνικά, είτε κάτω από συνθήκες πρωταθλητισμού.

Η "δαιμονοποίηση" τους – αν υπάρχει- οφείλεται στο ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν και ούτε φυσικά μπορούν να έχουν άποψη για θέματα που αφορούν το fitness και την φυσική κατάσταση.

Στην ουσία τα συμπληρώματα διατροφής, αποτελούν την προέκταση της υγιεινής ζωής που χρειάζεται να ακολουθεί πιστά ένας αθλούμενος ή ένας άνθρωπος που έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο ζωής, της άθλησης και της εκγύμνασης.


Ο Στέφανος Λαϊνάς και η Μαρία-Χριστίνα Κιουτσούκου, έχοντας ασχοληθεί από κοινού, αλλά και ξεχωριστά με την γυμναστική και το body building, κάνοντας πρωταθλητισμό, έχουν πλέον το δικαίωμα μετά από τόσα χρόνια προπονήσεων, να θεωρούνται ειδικοί σε κάτι που αποδεδειγμένα γνωρίζουν καλά.

Στο κατάστημά τους στην οδό Πανεπιστημίου, πέρα από συμπληρώματα διατροφής μπορεί να βρει κανείς εκεί ειδικές κρέμες σύσφιξης για άνδρες και γυναίκες, αλλά και προϊόντα που σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη γυμναστική και την αντίστοιχη διατροφή, ενδυναμώνουν την μυική μάζα. 

Υπάρχουν επίσης μια μεγάλη ποικιλία από ρούχα σπορ, φόρμες, μπλουζάκια και t- shirts, αξεσουάρ, αλλά και όργανα γυμναστικής. 


Όλα τα είδη που μπορεί να βρει κανείς στο S–MaΧ Fitness Store έχουν την σφραγίδα της πιστοποίησης του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων, σε έναν χώρο οικείο και φιλόξενο που αναδεικνύει το fitness και προσφέρει την δυνατότητα στους αθλητές και στους γυμναζόμενους για... max αποτελέσματα!