Το κακό με τα σκουπίδια δεν λέει να εγκαταλείψει το Αίγιο.

Η πόλη του Αιγίου παραμένει βρώμικη και με βουνά από σκουπίδια σε διάφορους δρόμους της, με τους κατοίκους να υποφέρουν και να κρατούν την μύτη τους από την δυσοσμία.

Ειδικότερα τώρα που η ζέστη έχει αυξηθεί αρκετά, οι υψηλές θερμοκρασίες κάνουν ακόμα πιο αποπνικτική την ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι του Αιγίου τα σκουπίδια υπάρχουν σε πολλά σημεία αφού ο καθαρισμός της πόλης από αυτά έχει μείνει αρκετά πίσω.

Τα τρωκτικά, τα ποντίκια κάνουν βόλτες ανάμεσα στα απορρίμματα, ενώ υπάρχουν αρκετά πεζοδρόμια που τα “βουνά” από τα σκουπίδια είναι τόσο μεγάλα που δεν μπορεί να περάσει κανείς από εκεί.

Το ερώτημα που θέτουν οι κάτοικοι του Αιγίου που γιόρτασαν την Πρωτομαγιά με το άρωμα των σκουπιδιών και όχι των λουλουδιών είναι πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η κατάσταση.

Έρχεται τουριστική περίοδος για την πόλη του Αιγίου και τα σκουπίδια έχουν να μαζευτούν περισσότερους από τρεις μήνες. Τι εικόνα θα σχηματίσουν οι τουρίστες που θα έρθουν στην πόλη και πώς θα δουλέψουν τα μαγαζιά;