Συντετριμμένοι είναι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι από την απώλεια του αναισθησιολόγου Γιώργου Καραντινού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο σε δυστύχημα στο Άγιον Όρος.

Η σορός του γιατρού, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από γκρεμό 8 μέτρων, θα μεταφερθεί σήμερα, Τετάρτη, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου .

Αύριο, Πέμπτη, στις 11 το πρωί θα γίνει τρισάγιο στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν στην ιδιαίτερη πατρίδα του τις Δαφνές Ηρακλείου.

Συγκλονισμένοι είναι και οι συνάδελφοί του άτυχου γιατρού, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα το ξανασυναντήσουν.

Συγκινητικό είναι το αντίο στενού του φίλου στο Facebook o ο οποίος αναφέρει:

Η συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού

Ο Γιώργος Καραντινός υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα της ιατρικής κοινότητας του Ηρακλείου. Ο αδόκητος θάνατός του στερεί την κοινωνία μας από έναν επιστήμονα που υπηρέτησε άοκνα και υπεύθυνα το ιατρικό λειτούργημα. Η διάθεση προσφοράς στον τόπο του, το ήθος και η ευγένεια του χαρακτήρα του, εκφράστηκαν και από την θέση του δημοτικού συμβούλου της πόλης μας.

Στην οικογένειά του, και στον εξάδελφό του Αντιδήμαρχο Γιώργο Καραντινό, εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου και του Δημοτικού Συμβουλίου, απευθύνω θερμά συλλυπητήρια.

Για την τραγική απώλεια του Γιώργου Καραντινού που είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος της παράταξή του εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα ο πρώην δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης που έκανε λόγο για καλό φίλο και συνεργάτη, σπουδαίο γιατρό, προοδευτικό άνρθωπο και κοινωνικό αγωνιστή.