Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πανελλήνιος αγώνας τοξοβολίας ανοιχτού χώρου στο βοηθητικό του Παμ/κου Σταδίου, ο οποίος ήταν και μια ευκαιρία για να γίνει ένα test εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων που θα γίνει από τις 26 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου ανέλαβε το βάρος της διοργάνωσης και κατάφερε πάρα τις αντίξοες και ακραίες καιρικές συνθήκες να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο τον αγώνα αποσπόντας τα συγχαρητήρια από τον Τούρκο Χακάν Τσακίρογλου (αντιπρόεδρο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τοξοβολίας) και από την ελληνική επιτροπή που παρακολουθούσε τον αγώνα.

Ο Α.Σ.Π. είχε τα έμπειρα στελέχη του σε σημαντικές θέσεις. Τον πρόεδρο του Κάζουρα Παναγιώτη (εκπρόσωπο Ε.Ο.Τοξοβολίας και υπεύθυνο της διοργάνωσης), την Πλακούδα Κατερίνα (διεθνή κριτή και υπεύθυνη του αγώνα) και κριτές την Κωνσταντινίδη Χριστιάννα και τον Κάζουρα Γιάννη.
Ο αγώνας οργανώθηκε από μέλη και αθλητές του συλλόγου οι οποίοι αν και είχαν την κούραση της προετοιμασίας κατάφεραν να διακριθούν με θέσεις στο βάθρο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και της τοπικής επιτροπής τοξοβολίας νοτιοδυτικής Ελλάδος ευχαριστεί τους αθλητές και τα μέλη του για την τιμή και την χαρά που έδωσαν στον σύλλογο, τον γιατρό του αγώνα και μέλος του συλλόγου κ. Κώστα Γιαννάκενα που επιλήφθηκε κάθε περίπτωσης όπου χρειάστηκε, τον Δήμο Πατρέων, την διοικούσα επιτροπή τυο Παμ/κου Σταδίου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της κ. Τάκη Πετρόπουλο και την υπεύθυνη σταδίου κ. Αναστασία Παστουρματζή που με το προσωπικό του σταδίου στήριξαν όλη την προσπάθεια με την άμεση και έγκαιρη ανταπόκριση τους.