Μπορεί να δείχνει δυναμική γυναίκα, αλλά είναι υπερευαίσθητη και δεν διστάζει να το αποκαλύψει.

Είναι από τις γυναίκες που λένε ακριβώς αυτό που σκέφτονται χωρίς να το επεξεργάζεται πολύ.

«Το σχολείο και η επίσημη εκπαίδευση πιστεύω είναι μόλυνση έτσι όπως την έχουμε φτιάξει και πρόκειται για ένα από τα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν όταν είμαστε πολύ μικροί για να τα αντιμετωπίσουμε. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έφτιαχνα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια που θα θύμιζαν περισσότερο νηπιαγωγείο. Γιατί να μη μοιάζουν και οι ενήλικες ζωές μας με νηπιαγωγείο;» είπε και συνέχισε: «Αν ήμουν αρχιτέκτονας, θα έβαζα τσουλήθρες σε όλα τα κτίρια. Γιατί να κατεβαίνουμε σκάλες, ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε παντού τσουλήθρες και να φτιάχνει το κέφι μας;»

Τέλος, αποκάλυψε ότι είναι υπερευαίσθητη σε πολλά πράγματα: «Είμαι υπερευαίσθητο άτομο και έχω ανάγκη να κάνω κάτι παιδικό και χαρούμενο κάθε μέρα. Δεν μπορώ, για παράδειγμα, να ακούσω Καζαντζίδη και να θαυμάσω το μεγαλείο του, γιατί στεναχωριέμαι αφάνταστα με πράγματα που κάνουν τους άλλους να διασκεδάζουν, όπως «το μερτικό μου απ' τη χαρά μου το 'χουν πάρει άλλοι».

Δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα εξαιτίας της υπερευαισθησίας μου. Δεν θα μπω, π.χ., σε σινεμά με πολύ καλό ήχο, Dolby sourround και τέτοια συστήματα, γιατί ταράζομαι και συχνά φεύγω στη μέση. Η επιλογή της ταινίας μου είναι επίσης πολύ δύσκολη. Θυμώνω όταν ο σκηνοθέτης με εκβιάζει συναισθηματικά. Δεν βλέπω ταινίες τρόμου και δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος πληρώνει εισιτήριο για να έχει εφιάλτες το βράδυ» εξήγησε στο Τηλέραμα η Αθηναΐς Νέγκα.