Έχεις ξεκινήσει την διατροφή σου ενόψει καλοκαιριού και όλα κυλούν όμορφα και ωραία. Ή και όχι. Ναι, σου δίνει μεγάλο κίνητρο το γεγονός ότι τα καταφέρνεις ως στιγμής, το γεγονός, όμως, ότι τα λαχανικά που πρέπει να καταναλώνεις δεν είναι και τόσο γευστικά σε κάνει να αναρωτιέσαι για πόσο ακόμα θα αντέξεις, όπως αναφέρει το queen.

Φτιάξε χυμούς λαχανικών: Μην κάνεις μπλιαχ! Αν το φέρνεις τόσο βαρέως φτιάξε χυμούς φρούτων και βάλε μέσα σε αυτούς λαχανικά που ταιριάζουν αλλά εσύ δεν αγαπάς και πολύ. Έτσι, θα προσλάβεις όλα τα απαραίτητα στοιχεία που έχουν να σου δώσουν και θα χορτάσεις χωρίς να καταλάβεις την γεύση τους.

Δοκίμασε ομελέτα: Σπάσε τα αυγά σου πέρα από το λατρεμένο σου τυρί βάλε μέσα και λίγα πράσινα λαχανικά. Ούτε που θα το καταλάβεις.

Στις σάλτσες: Μια φορά στο τόσο που φτιάχνεις μακαρόνια με σάλτσα, μπορείς να προετοιμάζεις μόνη σου την δεύτερη αλέθοντας μαζί με τις ντομάτες λαχανικά όπως κολοκυθάκια και καρότα.

Στις σούπες: Αυτή κι αν είναι τέλεια ιδέα αφού μπορείς μέσα σε ένα γεύμα να καταναλώσεις όλα μα όλα τα λαχανικά που δε σου αρέσουν χωρίς να τα γευτείς κανένα.

Στα muffin: Φτιάξε την αγαπημένη σου συνταγή για αλμυρά muffin και ρίξε μέσα στο μείγμα τους πολτό αλεσμένων λαχανικών. Δε θα καταλάβεις τίποτα.