Μάτι δεν έκλεισαν όλη τη νύχτα, αφού αναγκάστηκαν να ακούν τη μουσική και το θόρυβο που προκάλεσε ένα πάρτι που έγινε στην Καραϊσκάκη, κοντά στην Τριών Ναυάρχων, οι κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με τους γείτονες, οι διοργανωτές αποφάσισαν να σταματήσουν το πάρτι που έγινε σε ταράτσα, κοντά στην Τριών Ναυάρχων, το πρωί της Κυριακής στις 8. Το πάρτι είχε αρκετό κόσμο και η μουσική ήταν από την αρχή της νύχτας του Σαββάτου, ιδιαίτερα έντονη.

Το ζήτημα όμως είναι ότι ενώ περνούσε η ώρα, αντί να μειώνεται ο ήχος της μουσικής, αυτός γινόταν ακόμα πιο έντονος και το πάρτι δεν έλεγε να σταματήσει. Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία, όμως αυτό δεν έδειξε να πτοεί τους διοργανωτές.

Το πάρτι συνεχίστηκε, έστω και αν εναντίον των διοργανωτών και ένοικων του σπιτιού, ασκήθηκε αυτεπάγγελτη μήνυση. Όσο αυξάνονταν κατά την διάρκεια της νύχτας τα παράπονα των κατοίκων για το πάρτι, τόσο αυτό συνεχιζόταν, με τους διοργανωτές να γράφουν στα παλιότερα των υποδημάτων τους όχι μόνο τους γείτονες, αλλά και τους αστυνομικούς.

Και εδώ υπάρχει ένα κενό νόμου: Οι αστυνομικοί με βάση το νόμο δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι και να διακόψουν το πάρτι. Έτσι, οι διοργανωτές ολοκλήρωσαν τη διασκέδασή τους γύρω στις 8, συνεχίζοντας σαν μην τρέχει τίποτα, χωρίς κανείς να μπορεί να τους σταματήσει.

Όσο για την μήνυση που τους έχει ασκηθεί. Μετά από… δύο χρόνια το λιγότερα θα εκδικαστεί. Μέχρι τότε θα έχει ξεχαστεί το περιστατικό και προφανώς θα έχει ξεχαστεί και η ταλαιπωρία των γειτόνων που δεν έκλεισαν μάτι όλη τη νύχτα.