Η μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού το Let’s do it Greece δεν ήταν δυνατόν να εξαιρέσει από τις πολλές δραστηριότητες της στην Πάτρα, την Τριών Ναυάρχων και το πάνω μέρος το πεζόδρομου που τα τελευταία χρόνια είναι σε φάση παρακμής.

Τρεις ομάδες από τις δεκάδες που συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή του εθελοντισμού βρέθηκαν στο σημείο, εκεί που βρίσκεται η πλατεία με την παιδική χαρά, φροντίζοντας να ομορφύνουν και να καθαρίσουν το μέρος.

Μιλάμε για το 5ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, το 4ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων,  όπου τα λυκόπουλα και οι πρόσκοποι του οποίου έβαλαν λουλούδια στα παρτέρια της πλατειούλας και καθάρισαν τον γύρω χώρο, αλλά και για το πλήρωμα 94 που λίγα μέτρα πιο πάνω καθάρισαν τους τοίχους, που υπάρχουν στις σκάλες, από τα διάφορα συνθήματα που είχαν γραφτεί.

Με τα λουλούδια που έβαλαν τα παιδιά των δύο συστημάτων και τις εργασίες των μελών του πληρώματος 94, που εκτός του καθαρισμού ομόρφυναν το πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, πλέον, το σημείο αυτό του πεζόδρομου με τις νεραντζιές, γίνεται πιο καλαίσθητο, από εκεί που έμοιαζε κάπως εγκαταλελειμμένο.

Ο εθελοντισμός έχει μεγάλη αξία και οι δύο αυτές ομάδες το απέδειξαν στην πράξη. Δείτε φωτογραφίες: