Φέτος, η 29η Απρίλη δεν είναι μια απλή Κυριακή! Είναι μια μέρα αφιερωμένη στην αγάπη για τον Εθελοντισμό και το Περιβάλλον.

Με κεντρικό σύνθημα "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις" , εθελοντές από όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας θα συντονιστούν στο "LET'S DO IT GREECE 2018", την Μεγαλύτερη Ταυτόχρονη Περιβαλλοντική Δράση της Χώρας!

"Και φέτος λοιπόν, τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι, οι Ανιχνευτές τα Ενήλικα Στελέχη και τα Μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 5ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΑΤΡΑΣ παίρνουμε μέρος σ' αυτήν την Μεγάλη Γιορτή του Εθελοντισμού , προσκαλώντας και τους συνδημότες μας που μοιράζονται την ίδια γειτονιά να παρέμβουν αποτελεσματικά, έτσι ώστε "η αυλή μας, η πλατεία μας" να καθαριστεί και να αποκτήσει μια καινούρια, φιλόξενη εικόνα.

Κυριακή πρωί,11.00-13.00 πιάνουμε δουλειά!Καθαρίζουμε , ξεχορταριάζουμε, φυτεύουμε στα παρτέρια καλλωπιστικά φυτά, βάφουμε πεζούλια και διαμορφώνουμε εν γένει την "αυλή μας" την πλατεία μας, σ' εναν χώρο προσιτό, καλαίσθητο και περιποιημένο, για να τον ευχαριστιόμαστε και να τον χρησιμοποιούμε όλοι! Μα πάνω απ' όλα, μεταδίδουμε με πολλή χαρά το μήνυμα του Εθελοντισμού, της προστασίας και της φροντίδας και του Αστικού Περιβάλλοντος, με πολλά παιχνίδια και τραγούδια, έτσι όπως μόνο οι Πρόσκοποι ξέρουν!

Στην Δράση συμμετέχει και η 4η ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΟΠΟΥΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ, ενώ πολύτιμοι συνοδοιπόροι αποδεικνύονται για μια ακόμη φορά τα Μέλη του "ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ 94" ,αφήνοντας και εδώ το κοινωνικό τους αποτύπωμα. Η Δράση "LET'S DO IT 2018" στην πλατεία Τριών Ναυάρχων πραγματοποιείται με την αμέριστη συμπαράσταση της Αντιδημαρχίας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής,Καθαριότητας,Πράσινου και Ποιότητας Ζωής, Οικονομικών, καθώς και των υπολοίπων αρμοδίων τομέων του Δήμου Πατρέων και τους ευχαριστούμε θερμά γι αυτό!" αναφέρεται στην ανακοίνωση.