Για 7η συνεχόμενη χρονιά η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας «Ηδύφως» και η Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων διοργανώνουν στο πλαίσιο του φεστιβάλ «Μέρες Φωτογραφίας» τον ΦΩΤΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΠΑΤΡΑΣ 2018 την Κυριακή 6 Μαϊου.

Κόστος Συμμετοχής: ΔΩΡΕΑΝ
Πληροφορίες: www.patrasphotomarathon.gr και www.idifos.gr

Συγκέντρωση Εγγραφές: 10:00π.μ. στην Πλατεία Γεωργίου
Έναρξη - Ανακοίνωση Θεμάτων: 11.00π.μ.
Παράδοση Φωτογραφιών: 7:00 μ.μ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ?

Ο Φωτομαραθώνιος Πάτρας, είναι ένας φωτογραφικός διαγωνισμός με ένα στόχο.
Μέσα σε 8 ώρες πρέπει να παραχθούν 8 φωτογραφίες πάνω σε 8 θέματα που θα δοθούν από τους διοργανωτές.

Στην Ελλάδα φωτομαραθώνιοι έχουν διοργανωθεί στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, ενώ για πρώτη φορά το 2012 διοργανώθηκε και στην Πάτρα από την Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας “ΗΔΥΦΩΣ”.

Ο Φωτομαραθώνιος όμως εκτός των άλλων είναι μια ευκαιρία για διασκέδαση. Μια ευκαιρία να ξεχάσει κανείς τα προβλήματα του και να αφεθεί στα χέρια της τέχνης της φωτογραφίας. Τέλος είναι μια ευκαιρία που δίνεται κυρίους στους νέους να αγαπήσουν την φωτογραφία και όλη την φιλοσοφία αυτής της τέχνης.

Με τη συμμετοχή στον Φωτομαραθώνιο Πάτρας 2018, μπορεί κάποιος να διεκδικήσει ένα από τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού όπως μια ψηφιακή DSLR φωτογραφική μηχανή, φωτογραφικά τρίποδα, εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους, φωτογραφικά λευκώματα και άλλα που θα μοιραστούν στους νικητές των επιμέρους θεμάτων...