Θρήνος στην Πάτρα για το θάνατο ενός ακόμα νέου ανθρώπου, με χιλιάδες μηνύματα Πατρινών να αποχαιρετούν, γράφοντας συγκινητικά λόγια στο facebook, την 25χρονη Θεοδώρα Χαλκιά.

Είναι το κορίτσι που έφυγε από την ζωή μετά από πολύχρονη μάχη που έδινε με βαριά ασθένεια και που η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν.

Ήταν μια κοπέλα που υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή στην τοπική κοινωνία, έχοντας δεκάδες φίλους από διάφορους χώρους και ιδιαίτερα με τους τραγουδιστές και τους μουσικούς αυτής της πόλης.

Οι φίλοι της που γράφουν στον τοίχο της αναφέρονται στο χαμόγελό της, στη θέληση για ζωή και στην μαχητικότητα που έδειξε έως το τέλος, μη χάνοντας ποτέ το κουράγιο της, ακόμα και όταν έφτανε στο τέλος. Όσοι τη γνώριζαν μιλούν για την απίστευτη δύναμη ψυχής που τη διέκρινε, τον δυνατό της χαρακτήρα και την ευγένεια που είχε ως άνθρωπος. 


Στα «μαύρα» πλέον ντύνεται μετά το χαμό της 25χρονης, η γειτονιά της, εκεί στο Κάτω Καστρίτσι όπου ζούσε, ενώ ο πόνος είναι βαρύς για τον πατέρα της Γιώργο και τις αδελφές της Βασιλική και Αναστασία.

Η κηδεία της 25χρονης θα γίνει το Σάββατο στις 12 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής Κάτω Καστριτσίου Πατρών.