Το νέο τους βιντεάκι ανέβασαν τα μέλη της ομάδας "ΒουΝτού".

Μιλάμε για την ομάδα hip - hop που αποτελείται από τους Πατρινούς ράπερς, λΙ'ΟΝ και Neknine, αλλά και τον Αβυσσαλέο από την Καλαμάτα. Το τραγούδι λέγεται «Βελονισμός» είναι του λΙ'ΟΝ και συμμετέχουν σε αυτό οι Neknine και Αβυσσαλέος.

Το single ανήκει στον προσωπικό δίσκο του λΙ'ΟΝ "Στιχοφρένεια/Αρχή και Τέλος" που κυκλοφορεί από την BoyNtoy Records, ενώ τα γυρίσματα του κλιπ έγιναν στην Πάτρα. 

Το τραγούδι έχει καλό ρυθμό, δυναμικούς στίχους που καυτηριάζουν την κοινωνική πραγματικότητά μας και την σύγχρονη εποχή.

Πάμε τώρα μετά τους... βελονισμούς στην ομάδα των "ΒουΝτού". Πρόκειται για τρεις ταλαντούχους μουσικούς του είδους που έχουν δημιουργήσει το δικό τους κοινό, την δουλειά των οποίων περιμένει να ακούσει κάθε φορά αρκετός κόσμος, fans της hip - hop.

Είναι η μουσική που αν μη τι άλλο αντιπροσωπεύει στο μέγιστο βαθμό, περισσότερο από κάθε άλλη τη σύγχρονη γενιά και το γεγονός αυτό, κρίνοντας από τους καλλιτέχνες που υπάρχουν και το κοινό που τους ακούει, είναι αναμφισβήτητο.

Η Πάτρα διαθέτει και στην hip -hop μια δυναμική εναλλακτική μουσική σκηνή που ξεφεύγει από τα μονοπάτια των μουσικών βιομηχανιών, χαράσσοντας τους δικούς της δρόμους.

Οι λήψεις και το μοντάζ του βίντεο είναι από τον Παπαφιόγκο/Papafiogo.


λΙΌΝ - Βελονισμός feat. ΒουΝτού (Official ᴴᴰ video clip)