Τον μπελά τους έχουν βρει οι κάτοικοι της Αρτεμισίου, στα Συχαινά, της Πάτρας με τις εργασίες των συνεργείων του δήμου.

Από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για μία λακκούβα που μάζευε νερά. Το έργο, όπως ενημέρωσαν οι κάτοικοι της περιοχής, (αφού είχαν ξεκινήσει οι εργασίες) θα κρατούσε για μία εβδομάδα.

Κράτησε όμως ένα μήνα. Η λακκούβα, έξω ακριβώς από σπίτι που βρίσκεται στον δρόμο, είχε μετατραπεί σε βούρκο και οι ένοικοι του συγκεκριμένου σπιτιού έκαναν τον... κασκαντέρ για να μπουν μέσα.

Όλα αυτά την στιγμή που στο σπίτι διαμένει μια γυναίκα που ήταν τότε έγκυος τεσσάρων μηνών και ένα μικρό παιδί. Καταλαβαίνετε τι μπορεί να σημαίνει αυτό αφού ο δρόμος μετά την λακκούβα των εργασιών ήταν στην κυριολεξία απροσπέλαστος για τους διαμένοντες του σπιτιού.

Μετά από ένα μήνα (επιτέλους) και μετά τις εκκλήσεις που έγιναν από τους δύστυχους ενοίκους, τα συνεργεία του δήμου έριξαν επιτέλους χαλίκι στον βούρκο.

Ο δρόμος, όμως από τότε, παραμένει χωματένιος και παρά τα σχέδια που υπάρχουν, δεν έχει πέσει ακόμα άσφαλτος. Το έργο της ασφαλτόστρωσης ήταν να γίνει άμεσα. 

Δεν έχει γίνει όμως και έτσι τα σπίτια της Αρτεμισίου γεμίζουν από σκόνη και άμμο όταν περνάει ένα αμάξι, αλλά και όταν φυσάει, οι κάτοικοι θα πρέπει να κλείνουν τις μπαλκονόπορτες, με αποτέλεσμα, να σκάνε στην ζέστη το καλοκαίρι.

Όταν κάτοικος της οδού πήρε τηλέφωνο για να μάθει τι θα γίνει και πότε επιτέλους τα συνεργεία θα προχωρήσουν στις εργασίες οδόστρωσης, η απάντηση που πήρε ξέρετε ποια ήταν; Κάποια στιγμή στο μέλλον. 

"Ζήσε Μάη μου..." με λίγα λόγια. Ο δρόμος της Αρτεμισίου είναι μικρός και κάπως απομονωμένος, έχει όμως γύρω στα 8 με 10 σπίτια. Οι κάτοικοι του δεν έχουν κανένα λόγο να αισθάνονται δημότες... κατώτερου Θεού, έτσι δεν είναι; Ας το φροντίσουν επιτέλους αυτό το ζήτημα εκεί στον δήμο. Άμεσα.