Μέσα σε όλα είναι ο πατρινός Χρήστος Ορτέντζιο.

Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός του, βλέπετε, είναι στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά στα αθηναϊκά κανάλια και πλέον είναι σταθερά μες στις λίστες των προτιμήσεων τους. Στις δύσκολες αποστολές, έτσι; Για αυτό και έχει χαθεί εδώ και ορισμένο καιρό από την Πάτρα.

Μετά το "Survival", το ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του "Έψιλον" και την συμμετοχή του στο ντοκιμαντέρ του Νίκου Μαστοράκη για την άλλη όψη της Μυκόνου,  ο Χρήστος Ορτέντζιο πλέον είναι στο ριάλιτι της αγάπης του Ant1 που αναμένεται να παιχθεί στις τηλεοράσεις μας από τα μέσα του Μάη.

Μιλάμε ασφαλώς για το "The Game of Love", το νέο ριάλιτι του Ant1 που ήδη διαφημίζεται από το κανάλι του Αμαρουσίου και το οποίο θα έχει να κάνει με νεαρά ζευγάρια (και όχι μόνο) που βρίσκονται όλα μαζί σε ένα ξενοδοχείο, σε ένα ειδυλλιακό μέρος, με απέραντες παραλίες, πισίνες και πράσινες θάλασσες, παίζοντας το… παιχνίδι της αγάπης.


The Game of Love | Mε τον Χάρη Χριστόπουλο | Έρχεται στον ΑΝΤ1

Ποιο είναι αυτό το μέρος; Δεν γνωρίζουμε αφού η εντολή της παραγωγής είναι ξεκάθαρη προς όλους.

Να μην πούνε τίποτα κανείς τους αν δεν βγουν τα πρώτα επεισόδια στον αέρα. Πρόκειται πάντως για το αντίστοιχο ριάλιτι του "Power of Love" που παίζεται στο Σκάι, μόνο που εκεί δεν υπάρχουν παραλίες και πισίνες, αλλά μόνο δωμάτια και καναπέδες.

Τέλος πάντων. Αυτό που θέλουμε να σας πούμε εμείς είναι ότι ο Χρήστος Ορτέντζιο είναι στο project από την Μεγάλη Εβδομάδα και θα βρίσκεται στο άγνωστο ξενοδοχείο του "The Game of Love" ως τα μέσα του Μάη, έχοντας προσληφθεί ως drone operator και camera operator. Οπότε λογικά θα έχουμε υλικό…

(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα του Χρήστου Ορτέντζιου στο facebook).