Η τέχνη γίνεται γέφυρα και ενώνει ανθρώπους, ιδέες, καλλιτεχνικά ρεύματα, δημιουργούς και κοινό.

Αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς πηγαίνοντας μια βόλτα αυτές τις μέρες, από το κτίριο των παλαιών Δημοτικών Λουτρών στην Γούναρη, όπου φιλοξενείται η 10η Εαρινή Παμπατραϊκή Έκθεση.

Ήδη αρκετός κόσμος έχει επισκεφθεί και έχει θαυμάσει από κοντά τα έργα των 47 εικαστικών καλλιτεχνών που φιλοξενούνται στην έκθεση, έργα που είναι επηρεασμένα από διάφορα σύγχρονα καλλιτεχνικά ρεύματα και που το καθένα αποπνέει το δικό του μήνυμα για τη ζωή.

Όλες οι δημιουργίες διακρίνονται από τα έντονα χρώματά τους που παραπέμπουν στο ύφος και στο άρωμα της άνοιξης, δίνοντας φως έτσι σε έναν υπέροχο χώρο που αναδεικνύει την δημιουργικότητα και την έμπνευση των καλλιτεχνών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν με επιτυχία στις 19 του μήνα, ενώ όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν με τα έργα τους στην έκθεση είναι από την Πάτρα.

Την έκθεση διοργανώνει το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων του ΟΤΕ Αχαΐας, τα μέλη του οποίου έχουν καταφέρει και έχουν πετύχει να αναδείξουν, με το μεράκι, τη διάθεση και την αγάπη τους για την τέχνη, την εκδήλωση σε θεσμό. 

(Οι φωτογραφίες είναι της Elen Bosmou και έχουν ανέβει στην σελίδα Patras Photos New Special).