VODKA JUNIORS "WARRIOR ANTHEMS" Release Tour pt.2 - the West Coast Parade
26/05 PATRAS @ Ghetto Live Bar w/ 32bastards & Pissed-Off Kid
27/05 LEYKADA @ Μύλος Beach Bar w/ 2-Headed Dogs
29/05 IOANNINA @ Πολυχώρος Αγορά w/ Jezzies, Raised Wrong & the Schizodolls
30/05 KASTORIA @ Prague Live Stage w/ Souza Banda

Οι Vodka Juniors με το νέο δίσκο φωτιά "Warrior Anthems" ξεκινάνε την Ευρωπαΐκή τους περιοδεία με 4 ντόπ(ι)α live πάρτυ σε Πάτρα, Λευκάδα, Γιάννενα και Καστοριά. Ας το ονομάσουμε Warrior Antems Release Tour leg II – the West Coast parade. 

Το "Warrior Anthems" έχει ήδη αποσπάσει φοβερές κριτικές από τον κόσμο ενώ η μετενσάρκωση του στις πρώτες μεγάλες συναυλίες παρουσίασης σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Λάρισα, σημαδεύτηκε από sold outs, επικές βραδιές και ξέφρενα live για τα οποία η μπάντα είχε ήδη αποκτήσει μοναδική φήμη. Το "Warrior Anthems" show επισφραγίζει όλα αυτά και δίνει το έναυσμα για την νέα εποχή. 

Στον απόηχο λοιπόν της πρώτης περιοδείας και πριν κάτσει καλά καλά η σκόνη τους υποδεχόμαστε στη Πάτρα, στο Ghetto Live Bar και τους συγχωρούμε για την "αδικαιολόγητη", πολυετή απουσία από τη πόλη. Η πόλη θα φροντίσει η βραδιά να πάρει τέτοιες διαστάσεις ώστε να το ξανασκεφτούνε πολύ καλά πριν ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Και επειδή είπαμε για μεγάλο πάρτυ εμφανίστηκαν από το πουθενά και οι 32 Bastards μαζί με τους Pissed-Off Kid για να τερματίσει η φάση. 

Στη συνέχεια ο πολεμικός μουσικός θίασος θα επισκεφτεί για πρώτη φορά τη Λευκάδα και το Mylos Beach Bar, όπου θα τους περιμένουν οι Πρεβεζάνοι 2 Headed Dogs με άγριες διαθέσεις. 

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής στα Γιάννενα. Δύο χρόνια μετά το live στη λίμνη οι VJ έρχονται να μας δείξουν τι είναι το "Warrior Anthems" μαζί με τα καλύτερα παιδιά, Jezies, Raised Wrong και Schizodolls. 

To Warrior Antems Release Tour leg II – the West Coast parade θα κλείσει με τους VJ για πρώτη φορά στην Καστοριά. 18 χρόνια και εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μετά, επιτέλους φτάνουν στην Καστοριά και συγκεκριμένα στο Prague Live Stage μαζί με Souza Banda λίγο πριν περάσουν τα σύνορα για 3 βδομάδες σε Νοτιοανατολική Ευρώπη. Καλά ξεμπερδέματα...

Διοργάνωση: GG Events, Bullet Productions, Rock Overdose, Underdogs, Cannonball Music 

"Εμφατικό sold-out και αστείρευτο κέφι στο Gagarin, για μια παρέα που κατέλυσε κάθε κανόνα του εγχώριου μουσικού marketing και βρίσκει συνέχεια τον τρόπο να φρεσκάρει το ελληνικότροπο νεο-πανκ της..."
- Avopolis.gr

"...δεν έχω δει τέτοια μανιώδη τρέλα από κόσμο σε συναυλία, χωρίς καμία μα καμία δόση υπερβολής. Παίζοντας στην έδρα τους, στον χώρο για τον οποίο μοιάζει να γεννήθηκαν και αυτός να χτίστηκε για να τους φιλοξενεί, οι VODKA JUNIORS μας έδωσαν τα μυαλά στο πιάτο, με ένα σετ που διήρκησε 2 ώρες κι όμως ήταν τόσο γεμάτο..."
- I-Jukebox.gr

"Ευρισκόμενοι επί δίωρου... στη σκηνή του Gagarin επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους συναυλιακή φήμη που τουλάχιστον εν Αθήναις, μεταφράζεται σε μεγαλειώδη sold outs..."
- Rockway.gr

"...και οι Vodka Juniors είναι masters στο live performance τους και αυτό είναι που με έκανε να αρχίσω να τους παρακολουθώ τόσο φανατικά. Έτσι λοιπόν και αυτό το Σάββατο το live ήταν εκρηκτικό.."
- Mudtimes.gr