Εξαψήφιο ποσό κληρονόμησε μια πρώην στρίπερ στις ΗΠΑ από έναν πελάτη της, τον οποίο γνώρισε μόλις λίγους μήνες πριν το θάνατό του.

Η 34χρονη Βερόνικα Μπέκαμ λέει ότι γνώρισε τον Ιούλιο του 2014 τον Μίκι Λιου, στέλεχος του HBΟ, στο στριπ κλαμπ, όπου εργαζόταν στο Ατλάντικ Σίτι και έγιναν φίλοι. Η χυμώδης ξανθιά επιμένει ότι αυτή η μοναδική, «παντοτινή φιλία» ήταν που έκανε τον παχύσαρκο, διαβητικό, καρδιοπαθή και αλκοολικό 50χρονο πελάτη της να την ορίσει κληρονόμο της περιουσίας του, ύψους 223.000 δολαρίων.

Αλλά η αδελφή του Λιου, Μέι, προσέφυγε στη δικαιοσύνη προκειμένου να αποτρέψει την εκτέλεση της διαθήκης υποστηρίζοντας ότι ως επαγγελματίας στρίπερ η Μπέκαμ ήταν συνηθισμένη στο να «τυλίγει» και να χειραγωγεί τους άνδρες. Κι όπως επεσήμανε στο δικαστήριο του Μανχάταν, η 34χρονη άσκησε στον αδελφό της επιρροή με τη μορφή ηθικού εκβιασμού εκμεταλλευόμενη το πόσο ευάλωτος ήταν, μέχρι εκείνος να αλλάξει τη διαθήκη του, κι από τη στιγμή που την όρισε κληρονόμο του, εκείνη έπαψε να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν.

«Μου λείπεις», έγραψε ο Λιου στη Μπέκαμ σ’ ένα e-mail που της έστειλε λίγες μέρες πριν βρεθεί νεκρός από έμφραγμα στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν. «Γιατί χρειάζεσαι τόσο χρόνο για να επισκευάσεις το τηλέφωνό σου; Χρειάζεσαι χρήματα; Δεν έχω συνηθίσει να μην μπορώ να έλθω σε επαφή μαζί σου».

Η Μπέκαμ επιμένει ότι η σχέση της με τον «ευεργέτη» της δεν ήταν σεξουαλικής φύσης, αλλά μια «παντοτινή φιλία».

Πρωτόδικα κέρδισε την υπόθεση, αλλά η αδελφή του Λιου είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα που έχει στη διάθεσή της...