Επιτακτική όσο ποτέ άλλοτε είναι η ανάγκη άμεσης λειτουργίας της Δομής Στέγης Αστέγων στο Αγρίνιο, καθώς η κρίση δημιουργεί στρατιές αστέγων. Ανθρώπων που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και φτάνουν στο σημείο να κοιμούνται στο δρόμο.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο αριθμός αυτός, στο Αγρίνιο ολοένα και -δυστυχώς- αυξάνεται με τις υπηρεσίες πρόνοιας να δέχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα τηλεφωνήματα για ανθρώπους που κοιμούνται είτε στο δρόμο, είτε ακόμα σε οχήματα και εγκαταλελειμμένα κτίρια, όπως αναφέρει το sinidisi.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο αντιδήμαρχος πρόνοιας Κώστας Καλαντζής, ενημερώθηκε για άστεγο ο οποίος τους τελευταίους μήνες κοιμάται στην είσοδο εγκαταλελειμμένου ξενοδοχείου, δίπλα επίσης σε ξενοδοχείο, στην Εθνική Οδό, κοντά στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και στελέχη της πρόνοιας του Δήμου, έσπευσαν στο σημείο και πράγματι εντόπισαν τον άστεγο. Πρόκειται για 60χρονο Πατρινό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πόλη του Αγρινίου. Ο Δήμος Αγρινίου εξασφάλισε με άμεσες ενέργειες, την καθημερινή σίτιση του 60χρονου ενώ θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.