Σκληρή προετοιμασία ακολουθεί ο Πατρινός πρωταθλητής του muay thai, Δήμος Ασημακόπουλος και όσο περνούν οι μέρες τόσο ανεβάζει ρυθμούς.

Ο αθλητής του Σπάρτακου που έχει καταφέρει στην μέχρι τώρα καριέρα του να πετύχει σημαντικές διακρίσεις στο άθλημά του, σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στο Κανκούν του Μεξικού.

Ο ίδιος μετά την τρίτη θέση που κατάφερε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο παγκόσμιο στα 63,5 κιλά στην α’ κατηγορία.

«Στόχος μου είναι η ελληνική σημαία να ανέβει στο βάθρο και για τον σκοπό αυτό προπονούμαι εδώ και αρκετό καιρό, γνωρίζοντας τι θα σημαίνει αυτό για την χώρα μου, κάνοντάς την περήφανη», δηλώνει στο patrasevents.gr.

Ο Δήμος Ασημακόπουλος που προπονείται μαζί με τους δασκάλους του Αλέξη Καραλή και Χάρη Γκάζη θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τα χρώματα της εθνικής ως μέλος της εθνικής ομάδας.


«Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος για το καλύτερο από κάθε άποψη, τόσο από πλευράς αγωνιστικής, όσο και από πλευράς ψυχολογίας. Το ακόμα καλύτερο για μένα είναι που μαζί μου θα έχω τον δάσκαλο μου, Αλέξη Καραλή ως προπονητή της ελληνικής αποστολής.

Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο, έχουμε χημεία μεταξύ μας και αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων, σε μια διοργάνωση κορυφαίων προδιαγραφών».

Ο Δήμος Ασημακόπουλος θα αναχωρήσει για το Μεξικό στις 10 Μαΐου.