Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και ένα μήνα περίπου βρίσκεται εκτός Survivor 2, προσπαθώντας να επανέλθει στην καθημερινότητά της. 

Το παιχνίδι ήταν για την ίδια μια τεράστια εμπειρία. Μεταξύ άλλων γνώρισε ανθρώπους και με ορισμένους, όπως παραδέχεται και η ίδια, ήρθε πολύ κοντά. Όπως με τον Γιάννη Δρυμωνάκο

Μιλώντας στην Σόνια Καζόνι και στο περιοδικό People, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε, μάλιστα, και στις φήμες ότι μεταξύ τους υπήρχε ένα φλερτ. 

«Ήρθα με πολλά παιδιά κοντά, δεν θα το πω ακόμα φιλία, γιατί είναι μεγάλη κουβέντα. Με όλους έβρισκα έναν τρόπο να περνάω καλά. Με τους φίλους μου, μου αρέσει να κάνω πλάκες και το ίδιο έκανα και με τα παιδιά. Δεν με ενοχλούσε κανένας. Εκτιμούσα ότι κάποιος αγωνίζεται, τραυματίζεται και ρισκάρει την υγεία του για να φάμε όλοι. Δεν είμαι αχάριστη. Με τον Γιάννη ήρθαμε όντως κοντά, όπως και με άλλους, αλλά δεν φλερτάραμε ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η παρουσίαστρια.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε και στην ερώτηση για το αν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι ούτε τώρα, ούτε πριν μπει στο παιχνίδι, δηλώνοντας ακόμη ότι θα μιλούσε για κάτι τέτοιο, αν συνέβαινε στη ζωή της, μόνο αν ήταν κάτι πολύ σίγουρο.