Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα, η Pippa Middleton είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, μόλις έναν χρόνο μετά τον υπερπολυτελή γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο James Matthews! Η πανέμορφη αδερφή της Kate Middleton, η οποία αναμένεται να γεννήσει το τρίτο της παιδί μέσα στο επόμενο διάστημα, θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της τον προσεχή Οκτώβρη.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως είναι 12 εβδομάδων και μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα στην οικογένειά της. Φυσικά, η Pippa το είπε πρώτα στον σύζυγό της και στη συνέχεια στην εγκυμονούσα αδερφή της. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun η Δούκισσα του Cambridge “δεν μπορεί να είναι πιο χαούμενη με αυτή την είδηση”.

Να θυμίσουμε πως η Pippa Middleton και ο James Matthews παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2017, σε μια ρομαντική τελετή στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Englefield, δυτικά του Λονδίνου. Ο σύζυγός της είναι πλούσιος χρηματιστής, πρώην πιλότος αγώνων ράλι και κληρονόμος του σκωτσέζικου τίτλου ευγενείας Laird of Glen Affric.