Οι μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού «Γιώργος Μανουσέλης 2018» που ολοκληρώθηκε στο πλαίσιο του Chania Rock Festival 2018, είναι το συγκρότημα από τον Πύργο, Perfect Mess.

Οι Perfect Mess που έχουν εκτός από τον Πύργο, άμεσες σχέσεις και με την Πάτρα (την υποψηφιότητα τους παρουσίασε το patrasevents.gr), κατάφεραν και κέρδισαν στην ηλεκτρονική ψηφοφορία που έγινε, παίρνοντας τους περισσότερους ψήφους από όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Οι Perfect Mess θα έχουν την ευκαιρία έτσι να παρουσιάσουν την δουλειά τους στο μεγάλο ροκ φεστιβάλ των Χανίων, ανοίγοντας τις εκδηλώσεις του. Στην επίσημη σελίδα τους στο facebook γράφονται τα εξής:

«Μετά από έναν απίστευτο σε ένταση και αγωνία διαγωνισμό που κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό, νικητές αναδείχτηκαν οι PERFECT MESS από τον Πύργο Ηλείας, που θα παρουσιάσουν την δουλειά τους ανοίγοντας το φετινό Chania Rock Festival 2018. 

Για πρώτη φορά υποδεχόμαστε ένα σχήμα από την Πελοπόννησο στα Χανιά, τους συγχαίρουμε και τους περιμένουμε στις 29 Ιουνίου να "οργώσουν" την σκηνή του CRF».


Οι Perfect Mess είναι μια μπάντα που έχει πίσω της έξι χρόνια ζωής και κινείται κυρίως στο ύφος της progressive grunge και της alternative rock.

Μέλη του συγκροτήματος είναι ο Σπήλιος Ηλιόπουλος (φωνή και κιθάρα), ο Σπήλιος Ηλιόπουλος (ντράμς και φωνητικά), ο Γιάννης Βόλλαρης (μπάσο και φωνητικά), ενώ πρόσφατα ενσωματώθηκε σε αυτή και ο Κώστας Διαμαντόπουλος (κιθάρα και φωνητικά).

Οι ίδιοι έγραψαν στην σελίδα τους μετά τον διαγωνισμό που κέρδισαν: «Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να ανακοινώσουμε ότι θα ανοίξουμε το φετινό Chania Rock Festival 2018 στις 29/6, μετά τη νίκη μας στον διαγωνισμό "George Manouselis Band Contest 2018".

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας και fans που μας ψήφισαν και μας στήριξαν ο καθένας με τον τρόπο του. Τη νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον drummer μας Spilios Dt, ο οποίος είχε μια μικρή περιπέτεια υγείας αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Χανιά ερχόμαστε».