Η Αναστασία Παντούση σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

Πώς αισθάνεσαι που ο κόσμος έχει αγαπήσει ακόμα περισσότερο την κωμική σειρά «Έλα στη θέση μου», στην οποία πρωταγωνιστείς φέτος;

Ήξερα ότι πηγαίνω σε μία επιτυχημένη σειρά. Το γεγονός ότι φέτος κάνει καλύτερα νούμερα από πέρυσι με χαροποιεί πολύ και δικαιώνει την απόφαση μου.

Νιώθεις τυχερή που μέσω αυτής σε γνώρισε το κοινό;

Ναι, φυσικά. Βέβαια, η κάθε δουλειά που έχω κάνει έχει βάλει το «λιθαράκι» της.

Τι αγαπάς στην τηλεόραση;

Την αποδοχή του κόσμου.

Ποιες είναι οι αντιδράσεις όταν σε συναντούν στον δρόμο;

Και θετικές και αρνητικές, αλλά ακόμα και αυτοί που είναι αρνητικοί, όταν τους συστήνομαι, καταλαβαίνουν ότι ξεχωρίζω από τον ρόλο.

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε ότι η Βασιλίνα είναι αδίστακτη! Δικαιολογείται η συμπεριφορά της;

Είναι αδίστακτη, αλλά ταυτόχρονα και ένα πικραμένο κορίτσι. Όταν συμπεριφέρεται ακραία, είναι αδικαιολόγητη. Βέβαια, αν το ψάξουμε βαθύτερα, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι έχει κενά και ανασφάλειες. Δεν έχει εισπράξει αγάπη, γεγονός που ίσως τελικά τη δικαιολογεί.

Σε ιντριγκάρει ο ρόλος της «κακιάς»;

Ναι, πάρα πολύ, γιατί δεν τη θεωρώ κακιά επί της ουσίας. Πιστεύω ότι είναι ένα πλάσμα ψυχολογικά ασταθές. Επειδή ερωτεύτηκε με όλη της τη δύναμη τον Αχιλλέα, κάνει τα πάντα χωρίς όρια. Σε κάθε σενάριο που παίρνω στα χέρια μου, ανακαλύπτω και κάτι καινούργιο και προσπαθώ να την ψυχολογήσω.

Φταίει η μητέρα της για τη συμπεριφορά της;

Σίγουρα φταίει η Μένη κατά βάση, όμως από κάποιο σημείο και ύστερα ένας άνθρωπος διαμορφώνει μόνος του τον χαρακτήρα του.

Μετά τον γάμο της με τον Αχιλλέα, νιώθει άτι μπορεί να καταφέρει πλέον τα πάντα;

Κατάφερε μεν να τον παντρευτεί, αλλά δεν νομίζω ότι ήθελε να γίνει αυτός ο γάμος υπό αυτές τις συνθήκες. Τη στενοχώρησε πολύ όλο αυτό με το συμβόλαιο.

Παρ' όλα αυτά, τον παντρεύτηκε!  Το έκανε για να τον εκδικηθεί;

Δεν είναι ακριβώς εκδίκηση, είναι κάτι πιο βαθύ. Ακόμα και τώρα, η Βασιλίνα πιστεύει ότι ο Αχιλλέας ίσως την αγαπήσει κάποια στιγμή, και το προσπαθεί.

Αυτός ο γάμος θα κρατήσει;

Ναι, θα κρατήσει για κάποια επεισόδια. Σύμφωνα τουλάχιστον με αυτά που ξέρω.

Πηγή: mytv