Το Κοινωνικό Ιατρείο, του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, έχει οριστεί για την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018.

Το κοινωνικό ιατρείο μαστού λειτουργεί μία με δύο φορές κάθε μήνα ,ανάλογα με την ζήτηση και τις ανάγκες, και οι γυναίκες θα έχουν τη δυνατότητα να
υποβάλλονται σε κλινική εξέταση μαστών (ψηλάφηση) από τους πλέον εξειδικευμένους χειρουργούς της περιοχής, που στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Με αυτήν τη δράση ο Σύλλογος επιθυμεί, με την πολύτιμη βοήθεια γιατρών και διαγνωστικών κέντρων της πόλης, να συνεισφέρει στην αποδόμηση αυτής
της ανθρωπιστικής κρίσης που έχει καταβάλει την χώρα μας και τους πολίτες της, τόσο άδικα. Ο σκοπός του είναι να συνεχίσει να ευαισθητοποιεί τον γυναικείο πληθυσμό στο ζήτημα της φροντίδας του στήθους αλλά και να μεριμνήσει για εκείνες τις γυναίκες που, κάθε μέρα γίνονται περισσότερες και πλέον δεν έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις περιοδικές τους εξετάσεις, αφού η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, τις έχει οδηγήσει έξω από το ασφαλιστικό σύστημα.

Οι ανασφάλιστες, λοιπόν, γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας μπορούν να τηλεφωνούν καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου, τηλ. 2610- 222274, (από τις 10.00 π.μ. – 3.00 μ.μ) για να κλείνουν το ραντεβού τους.