Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα 16 Απριλίου 2018 στην Αγορά Αργύρη τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης των 27, καλλιτεχνών του Κωνσταντίνου Αρταβάνη, με τίτλο: "Τέχνης λεπτομέρειες"

Κατά την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών κ. Έφη Αναλυτή, η οποία εξήρε το ήθος και την ποιότητα του δάσκαλου ζωγραφικής κ. Κωνσταντίνου Αρταβάνη, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος μυεί τους μαθητές του, σε μια αγωγή της αισθητικής και αντίστροφα σε μια αισθητική της αγωγής, κατορθώνοντας με την ακτινοβολία της διδασκαλίας του και το αναμφισβήτητα εικαστικό του ταλέντο να μετατρέψει την παιδευτική του διδασκαλία σε Τέχνη. Γεγονός που αντανακλάται στο άρτιο αισθητικά ύφος που αποπνέει η εικαστική έκφραση κάθε μαθητή - καλλιτέχνη.

Μια αξιόλογη Έκθεση,  με εικαστική δύναμη και αισθητική χάρη. Τα έργα φιλοδοξούν να διαμορφώσουν μια εικαστική παρέμβαση να είναι ταυτόχρονα γλώσσα, πράξη και ιδίωμα, λόγος, έκφραση και εικόνα - ο καλλιτεχνικός "διάλογος"

σε μια εποχή μετάβασης και μεταβολών. Ο επισκέπτης υποβάλλεται από τις βιώσεις, τις συγκινήσεις και τις ψυχοκινητήριες δυνάμεις των δημιουργών και φεύγει από την Έκθεση έντονα συγκινημένος, από θαυμασμό, αγάπη, ειρήνη κι αισιοδοξία.

Στην Έκθεση συμμετέχουν οι εικαστικοί: 

Αντωνακοπούλου Κατερίνα, Αποστολοπούλου Μάργια, Αρταβάνης Κωνσταντίνος, Γεωργίου Λουκάς,Γραικούση Χρύσα, Θεοδωρακόπουλος Βασίλης, Θεοδωρίτση Άσπα, Καλλιμάνη Ιωάννα, Καπνιά Άννα, Καούρη Αντωνία, Κατσαίτη Δώρα, Κατσαντά Δανάη, Λαλιώτη Κυριακή, Μαυροθαλασσίτη Νικολίτσα,  Μαχαίρα Λαμπρινή,  Μπαμπίλης Γεώργιος, 

Μπαρλή Αννα, Παπαιωάννου Αναστασία , Παπαιωάννου Ιωάννα, Πολυδώρου Αγγελική,  Πουλή Σοφία, Ροδοθεάτου Μαρία,  Σακελλαροπούλου Αναστασία,  Σουβαλιώτη Μαριάννα,  Στεργιοπούλου Μαρία, Τσόντζορα Βασιλική, Φωτόπουλος Γεώργιος.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες παρέλαβαν Αναμνηστικά Διπλώματα.

Ακολούθησε δεξίωση.

* Η Έκθεση λήγει στις 30  Απριλίου 2018,  όπου θα επιδοθούν και 3 εικαστικά έργα στους Συλλόγους: ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και ΕΛΕΑΝΑ.