Ένα από τα ακίνητα που έχει γράψει την δική του σελίδα στην εστίαση τις προηγούμενες δεκαετίες, στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, παίρνει και πάλι ζωή.

Μιλάμε φυσικά για το κατάστημα όπου στεγαζόταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 το Glamour, ένα μαγαζί που σύμφωνα με πολλούς έδωσε και πάλι ζωή στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, βγάζοντας τη περιοχή από τα πέτρινα χρόνια που είχαν προηγηθεί.

Πρόκειται για μία πλατεία που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές και έχει συνδέσει το όνομα της με ορισμένα από τα παλιότερα καφενεία και τις γνωστές καφετέριες της Πάτρας. Τι να πρωτοπούμε. Τον Σταυριανό, το καφενείο του Ανέστη, την Αλάμπρα, τον Οικονομόπουλο.

Από καφετέριες να θυμηθούμε τον θρυλικό Pin up, το Pharaoh και τόσες ακόμα. Το Glamour είχε έρθει σε μία εποχή που τα Ψηλαλώνια είχαν πέσει, πλέον το συγκεκριμένο ακίνητο είναι εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια κλειστό, αφού κάποιες προσπάθειες επιχειρηματιών που είχαν μεσολαβήσει δεν είχαν καρποφορήσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το κατάστημα αυτό που θεωρείται «φιλέτο» για την πλατεία Υψηλών Αλωνίων θα λειτουργήσει και πάλι με την οικογένεια Καπετανάκη να μπαίνει μπροστά. Συγκεκριμένα, το κατάστημα θα ανοίξει από την επιχειρηματία Μαρίζα Καπετανάκη, με την υποστήριξη των Νίκου και Μάρκου Καπετανάκη.

Ήδη οι εργασίες έχουν ξεκινήσει και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την λειτουργία του καταστήματος (επωνυμία κτλ). Σίγουρα είναι μόνο θετικό που ένα μαγαζί που εδώ και χρόνια παρέμενε κλειστό ανοίγει και παίρνει και πάλι ζωή. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα κατάστημα που έχει σημαδέψει τουλάχιστον μια γενιά Πατρινών.