Και φτάνει εκείνη η εποχή του χρόνου για "τα πουκαμισάκια τα κοντομάνικα" και τα super μαγιό που έρχονται να μας θυμίσουν τις αλητείες του χειμώνα και πως πρέπει πλέον να συμμαζευτούμε γιατί αφενός οι φυσικές μας αντοχές λιγοστεύουν και αφετέρου -και μην κοροϊδευόμαστε- θέλουμε να νιώθουμε όμορφοι ή τουλάχιστον άνετα με το κορμί μας...

Αν σημειώσουμε σε όλα αυτά την μεγάλη εισροή πληροφοριών που προσφέρουν τα media με τίτλους όπως "Χάστε κιλά μέχρι το καλοκαίρι", ή "Απόκτησε το σώμα που πάντα επιθυμούσες" μια μικρή απελπισία μας οδηγεί σε λάθος επιλογές ή ακόμα χειρότερα στην απραξία.

Βάλτε τώρα και τα social media ή το απάνθρωπο instagram που γεμίζει με φωτογραφίες από απίστευτα κορμιά και κυρίως καλοδουλεμένα, ο δρόμος ήταν ένας και οδήγησε στην Πανεπιστημίου 23 στην Πάτρα εκεί που οι πρωταθλητές του bodybuilding Στέφανος Λαϊνάς και Μαρία Χριστίνα Κιουτσούκου δημιούργησαν το S-MaX Fitness Store!

Ρωτήσαμε για τα συμπληρώματα διατροφής για τους πολυσυζητημένους λιποδιαλύτες και τα πρωτεϊνούχα ροφήματα που έχουν ξεπεράσει τις "κακές τις γλώσσες" που τα ήθελαν μόδα και έγιναν πολύτιμος σύμμαχος για εκατομμύρια αθλούμενους και μη, σε ολόκληρο τον κόσμο!

Κανόνας πρώτος: Ρωτήστε και μην κάνετε του κεφαλιού σας!

Ο Στέφανος δεν έχει απλώς άποψη αλλά και εμπειρίες από την προσωπική του προσπάθεια που του έδωσαν σημαντικές πρωτιές σε διεθνή πρωταθλήματα. Με λίγα λόγια έχει κάνει τις θυσίες που απαιτούνταν και ξέρει ακριβώς τι περνάς και τι περνάμε μετά την απόφαση που πήραμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε.

Δείτε τι μας είπε και κρατήστε τα sos που θα πέσουν στο διαγώνισμα με τον "χθεσινό μας εαυτό" που μας θέλει και φέτος αγανακτισμένους με τα fitness μυστικά!


Ο πρωταθλητής body building και personal trainer Στέφανος Λαινάς για τα συμπληρώματα διατροφής

Στο ίδιο μήκος κύματος και η συζήτηση με την Μαρία Χριστίνα η οποία σαν σύμβουλος διατροφής είναι πάντα πρόθυμη να απαντήσει στις απορίες του καθενός.

Η πόρτα του S-Max Fitness store άλλωστε είναι ανοιχτή σε όλους και κυρίως προσφέροντας κάτι παραπάνω από προϊόντα. Έχει ανθρώπους με γνώση και εμπειρία!

Κανόνας δεύτερος: Τρώγοντας, αδυνατίζουμε.

Με μετάλλια και μάλιστα τίτλους που ήρθαν μέσα από τις αναγνωρισμένες διοργανώσεις του bodybuilding σίγουρα έχει πολλά χρήσιμα tips να αποκαλύψει. Δείτε το βίντεο από τα όσα ανέφερε για την διατροφή και τα "λάθη" στην σκέψη μας...


Η διατροφή, τα "λάθη" μας και χρήσιμες συμβουλές για το καλοκαίρι από την Μαρία Χριστίνα Κιουτσούκου

Τα άγχη, το στρες, η απαιτητική καθημερινότητα, οι λάθος πληροφορίες και πολλοί ακόμα παράγοντες δεν μας βοηθούν να πετύχουμε τον στόχο μας.

Δεν χρειάζεται να απολογούμαστε γι' αυτό. Χρειάζεται σωστή κατεύθυνση την οποία εμείς την βρήκαμε και θέληση.

Το τελευταίο θα το βρείτε μόνοι σας!


Το Smax Fitness Store θα το βρείτε:

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου 23

τηλ. επικ. 261047137

S-Max Fitness Store on facebook