Σε "πυρετό" εργασίας έχουν μπει τα συνεργεία του δήμου στα σχολεία της Πάτρας.

Από την στιγμή που ξεκίνησαν δουλειά οι εργαζόμενοι στο κοινωφελές πρόγραμμα του ΟΑΕΔ τα συνεργεία του δήμου ενισχύθηκαν σε έμψυχο δυναμικό και ξεκίνησαν τις εργασίες για την βελτίωση των σχολικών συγκροτημάτων.

Εδώ και μία εβδομάδα οι εργάτες του δήμου έχουν ξεκινήσει να βάφουν τις τάξεις του 13ου δημοτικού σχολείου της Πάτρας που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Αμέσως μετά θα γίνει η απαραίτητη συντήρηση του σχολείου (μονώσεις, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά), ενώ θα συνεχιστεί το βάψιμο και εξωτερικά στο κτίριο του σχολικού συγκροτήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν το 13ο Δημοτικό δεν είναι το μοναδικό σχολείο της Πάτρας, στο οποίο αυτή τη στιγμή γίνονται εργασίες αλλά και το 47ο Δημοτικό Σχολείο, το 60ο Δημοτικό Σχολείο και ακόμα τέσσερα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα σχολικά κτίρια της Πάτρας αφού με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει στον δήμο θα συντηρηθούν και θα βαφτούν συνολικά κοντά στα 60 σχολικά συγκροτήματα μέσα στο επόμενο διάστημα.