Ο Σύλλογος Φίλων της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού του Π.Γ.Ν.Π. σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00-20:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας συναυλία αγάπης με τίτλο:

«Τραγουδάμε για την Κοινωνική Αλληλεγγύη στα άτομα με κινητική αναπηρία».

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς τα παρακάτω μουσικά σχήματα και χορωδίες:
Φωνητικό Σύνολο Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών.
Χορωδία «ΑΝΤΗΧΩ».
Νεανική χορωδία «ΠΑΝΥΜΝΗΤΟΣ».
Σύλλογος Ακορντεονιστών Πάτρας.
Χορωδία 3ου Γυμνασίου Πατρών.
Μουσικό Εργαστήρι Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ».

Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν αποκλειστικά για την προμήθεια αναπηρικών αμαξιδίων, ώστε ασθενείς με παραπληγία / τετραπληγία να μπορούν να επιστρέφουν στα σπίτια τους με αναπηρικό αμαξίδιο κατά το μεταβατικό στάδιο αποκατάστασης και μέχρι να προμηθευτούν το κατάλληλο αμαξίδιο, καθώς και για τους άπορους / ανασφάλιστους ασθενείς, που δεν δύνανται οικονομικά να ανταποκριθούν στην προμήθειά του.

Εισιτήρια της εκδήλωσης θα διατίθενται από τη Τετάρτη 18.04.2018 στο βιβλιοπωλείο «ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» (Γεροκωστοπούλου 31-33, Πλατεία Γεωργίου, τηλ. 2610 278727), στην Κλινική Αποκατάστασης και κατά την ημέρα της εκδήλωσης στο Συνεδριακό Κέντρο.  Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους συμπολίτες μας που πιστεύουν, πως δεν πρέπει να περιμένουμε μόνο από την Πολιτεία την επίλυση προβλημάτων να συμμετάσχουν στην εν λόγω συναυλία στηρίζοντας τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση. Τιμή εισιτηρίου 10 Ευρώ.