Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται από χθες ο 64χρονος κρατούμενος για υπόθεση ναρκωτικών και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα. Συγκεκριμένα εντοπίστηκε να είναι «φορτωμένος» ναρκωτικά, κατά τη μεταγωγή του, από τις φυλακές Κορυδαλλού, στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.

Μάλιστα τα ναρκωτικά βρέθηκαν τυλιγμένα σε μπαλάκια μέσα σε μπουκάλια από σαμπουάν!Ο 64χρονος φέρεται εκτός από την ποσότητα που βρέθηκε επάνω, να είχε καταπιεί και άλλα ναρκωτικά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, πραγματοποίησαν έλεγχο στις αποσκευές του δράστη κατά τη διάρκεια μεταγωγής του. Κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν (147) αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν (260,7 κάνναβη) γραμμάρια και ακόμη μια συσκευασία με (164) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος κρατούνταν στον Κορυδαλλό, με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση. Αποφασίστηκε η κράτησή του να συνεχιστεί στην Πάτρα. Ο 64χρονος τον Ιανουάριο του 2013 είχε συλληφθεί για υπόθεση ναρκωτικών, στο αεροδρόμιο της Κω.