Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας

ΚΡΙΟΣ
Αισθάνεσαι περίεργα σήμερα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Οι ιδέες σου σήμερα είναι τόσο παραγωγικές και θα δεις αλλαγές στα οικονομικά σου. Η σημερινή ημέρα αποτελεί αφύπνιση για τα αισθηματικά σου. Να θυμάσαι ότι σε όλα ο μέσος δρόμος είναι ο καλύτερος.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να αποποιηθείς τις ευθύνες σου για σήμερα, ωστόσο δεν είναι και τόσο απλό. Το επιτυχές αποτέλεσμα έρχεται μόνο μέσα από την προσωπική σου δουλειά και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Δεν είσαι ικανοποιημένη με τα οικονομικά σου, φρόντισε να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις. Ο σύντροφός σου έχει πολύ καλές προθέσεις για τη σχέση σας και δεν θα αργήσεις να στις δείξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλα σήμερα θα γίνουν πολύ γρήγορα και αισθάνεσαι ότι όλα επιταχύνουν χωρίς λόγο. Είσαι έτοιμη να ρίξεις την προσοχή σου στους φίλους σου που έχουν την ανάγκη σου. Ο αυθορμητισμός σου θα σε βοηθήσει πολύ να περάσεις μία όμορφη ημέρα με τον αγαπημένο σου. Προσοχή στα οικονομικά σου, μην δημιουργείς περισσότερα προβλήματα, παρά λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχεις μπει σε μεγάλο πειρασμό να «επαναστατήσεις» και να αποφύγεις τις υποχρεώσεις σου στην εργασία σου. Η υπομονή σου είναι προτέρημα και θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις όλα όσα συμβούν σήμερα. Ο καθορισμός νέων στόχων στα οικονομικά σου θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου. Σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου. Θα γίνουν πράγματα που δεν είχες φανταστεί ποτέ.

ΛΕΩΝ
Έχεις ξεμπερδέψει με τις μακρόχρονες συζητήσεις και τις ατελείωτες διαπραγματεύσεις. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και τα επαγγελματικά σου φαίνεται ότι πηγαίνουν προς το καλύτερο. Τα οικονομικά σου σε ανησυχούν, καιρός να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν. Προσοχή στα αισθηματικ΄ζ σου, οι απρεπείς πράξεις εξέγερσης είναι ευπρόσδεκτες μόνο όταν σε οδηγούν σε συναρπαστικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αισθάνεσαι ότι είσαι στην άκρη ενός βράχου και ίσως να νομίζεις ότι πρέπει να ενεργήσεις ή τώρα ή ποτέ. Σε αντίθεση με την κοινή λογική, είσαι έτοιμη να πηδήξεις στο κενό γιατί είσαι σίγουρη ότι έχεις τα φτερά για να πετάξεις. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται και έχει έρθει η ώρα να κάνεις και μερικές σπατάλες για τον εαυτό σου. Τα θαύματα αρχίζουν και συμβαίνουν στα αισθηματικά σου.

ΖΥΓΟΣ
Μια απροσδόκητη συστροφή της τύχης σε παρακινεί να ξυπνήσεις τους άλλους και να εργαστείτε όλοι μαζί για την πορεία της εργασίας σας. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, όμως μία απροσδόκητη ευχάριστη αλλαγή σε περιμένει. Τα αισθηματικά σου προχωρούν σε ικανοποιητικούς ρυθμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολη η επικοινωνία σήμερα στη δουλειά σου και οι συνεργάτες σου δεν έχουν διάθεση να εργαστούν μαζί σου. Ξαφνικά θα καταλάβεις πώς να συμμετέχεις σε μία ομάδα χωρίς να χάσεις την ταυτότητά σου. Μην είσαι τόσο παρορμητική με τα οικονομικά σου. Ακολούθησε μία άλλη προσέγγιση. Είσαι αποφασισμένη να λύσεις τα προβλήματα στη σχέση σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αντοχή σου στους κανόνες και την εξουσία είναι η ώθηση για να ξεφύγεις από μια βαρετή δουλειά. Παρόλο που είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις μία διαφορετική προσέγγιση πρόσεξε πολύ τα οικονομικά σου, μην βγεις πάλι εκτός προϋπολογισμού. Είναι σχεδόν αδύνατο σήμερα να αποφύγεις τους καβγάδες με τον αγαπημένο σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι πρόθυμη να δοκιμάσεις νέα πράγματα σήμερα στη δουλειά σου, αφού έχεις ολοκληρώσει με επιτυχία τα υπόλοιπα πρότζεκτ σου. Να εξετάσεις όλες τις προτάσεις που θα δεχθείς, που θα φέρουν αλλαγή στα οικονομικά σου. Τα σχέδιά σου στην προσωπική σου ζωή προχωρούν χωρίς άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ενθουσιασμός κρύβεται γύρω από κάθε γωνιά, απολαμβάνοντας τις αισθήσεις σου και συγχέοντας τον κόσμο σου με το χάος. Θα βρεις εξαιρετικά πράγματα να κάνεις στη δουλειά σου, γεγονός που σε ευχαριστεί. Στα οικονομικά σου υπάρχει μια σύγχυση, φρόντισε να εξισορροπήσεις τα πράγματα. Ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα θα φέρει θετικά αποτελέσματα στη σχέση σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μία σειρά. Η προσωπική σου ζωή σε απασχολεί σήμερα. Είσαι σε διάθεση διερεύνησης για ασυνήθιστες εμπειρίες. Ωστόσο, ο συνδυασμός του Ήλιου με τον ανορθόδοξο Ουρανό φέρνει στην επιφάνεια την ικανότητά σου να σοκάρεις τους άλλους. Ο γενικά συμμορφούμενος χαρακτήρας σου γίνεται πιο πρωτοποριακός και αδιάφορος, καθώς είσαι λιγότερο επιρρεπής στο να εμμείνεις στο σενάριο όπως είναι γραμμένο.