Είναι ένα ανοιξιάτικο κορίτσι που το δίχως άλλο και το όνομα της προκαλεί σεβασμό, αν και η ίδια δείχνει ένας cool τύπος, ζεστός άνθρωπος, γεμάτος από ζωή.

Η 28χρονη Σεβαστιάνα (Σέβη για τους φίλους της) που ζει στο Ρίο είναι ένα από τα κορίτσια της Πάτρας που χρησιμοποιεί τα social media για να αναδείξει την δουλειά της, κάνοντας προτάσεις για την μόδα και για το στυλ.

Κοιτάζοντας κανείς την σελίδα της στο instagram νομίζει ότι έχει μπει σε προφίλ που ανήκει σε κάποιο διάσημο μοντέλο και δύσκολα μπορεί να φανταστεί ότι ανήκει σε μία κοπέλα της διπλανής πόρτας που έχει καταφέρει να δώσει μια άλλη μορφή στην αγάπη της για το ρούχο. 


Η ίδια έχει ασχοληθεί κατά καιρούς με διάφορα επαγγέλματα, ενώ η κύρια επαγγελματική της κατεύθυνση είναι η κομμωτική την οποία και εξασκεί κανονικά ως την βασική της επαγγελματική ενασχόληση.

«Η δραστηριότητα μου στο instagram ήρθε από μόνη της. Διατηρούσα το προσωπικό μου προφίλ ανεβάζοντας όπως όλοι φωτογραφίες που μου άρεσαν. Έχοντας έναν φίλο φωτογράφο ξεκινήσαμε να κάνουμε μαζί κάποιες φωτογραφίσεις πιο επαγγελματικές.

Από εκεί προέκυψαν και κάποιες προτάσεις» τονίζει και προσθέτει: «Δεν υπάρχει κάποια μαγική ή μυστική συμβουλή. Δεν πιστεύω ότι κάνω κάτι διαφορετικό από τα περισσότερα κορίτσια γύρω μου. Το θέμα είναι να είσαι ο εαυτός σου να τολμάς και να μην σε νοιάζει το τι λέει ο κόσμος».


Μέσα από την σελίδα της στο instagram όπως μας λέει λαμβάνει πλέον αρκετή αγάπη. «Αυτό είναι το σημαντικότερο που μου έχει προσφέρει το insta μέχρι σήμερα».

Η ίδια δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο χόμπι, της αρέσει να καταπιάνεται με διάφορα, λατρεύει το καλοκαίρι και τα ταξίδια. Στιλιστικά πάντως αγαπάει να κάνει εναλλαγές. «Προτιμώ να αγοράζω πολλά οικονομικά ρούχα και να τα εναλλάσσω δημιουργώντας πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς» μας λέει.

"Αγαπώ τα vintage κομμάτια και η ντουλάπα της μαμάς είναι αλήθεια ότι με έχει βοηθήσει πολύ. Το θέμα είναι να φέρνουμε τα ρούχα στα μέτρα μας. Πολλές φορές φίλες μου λένε ότι δεν θα φόραγα ποτέ αυτό που φοράς αλλά σε σένα μου αρέσει! Η καθεμία έχει το στυλ της!".

Το δικό της το στυλ πάντως είναι άψογο και εδώ που τα λέμε αρέσει. Αρέσει πολύ…


(Οι φωτογραφίες είναι από την σελίδα της στο instagram, sevastiana_k).