Πώς θα γίνεις ακαταμάχητη στο λεπτό; Οι κινήσεις είναι 5, και απλές, όπως αναφέρει το queen.

Γίνε αλτρουίστρια

Αυτό το στηρίζω αλλά όχι για να γίνεις ακαταμάχητη, αλλά για να γίνεις καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο, μαζί με το βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα ως γνωστόν. Προσέφερε τις υπηρεσίες σου, δώσε από το υστέρημά σου και σταμάτα να ασχολείσαι μόνο με τον εαυτό σου και την μόδα. Πας ένα στοίχημα ότι δε θα μείνει ασυγκίνητος;

Χρησιμοποίησε μεταφορικά κοπλιμέντα

Κοίτα δεν ξέρω πώς μπορείς να το κάνεις αυτό και να μην ακουστείς γελοία, αλλά οι ειδικοί αυτό συμβουλεύουν. Και άντε και για την γυναίκα μπορείς να πεις: Είσαι η ηλιαχτίδα στην μουντάδα της καθημερινότητάς μου. Για τον άντρα τα πράγματα κάπως δυσκολεύουν, μιας και το «Μοιάζεις με ανήσυχο και φλογερό άτι μέσα σε ήρεμο λιβάδι» δεν ξέρω κατά πόσο είναι… φυσιολογικό. Anyway… Προχωράμε.

Προσάρμοσε το περπάτημά σου

Γενικά οι άντρες απεχθάνονται οτιδήποτε υστερικό. Όχι δυναμικό. Υστερικό. Οπότε, σε περίπτωση που περπατάς σαν την τρελή προκαλώντας το γέλωτα, καλό θα ήταν να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές. Το μυστικό είναι στη νωχελικότητα. Αργά, σέξι και βασανιστικά. Όχι πολύ κούνημα γιατί θα καταντήσεις αστεία, αλλά τόσο όσο. Και τελοσπάντων, δες και κανένα βίντεο της Gigi Hadid. Μ’ έσκασες.

Φόρεσε κόκκινο

Ερωτικό χρώμα, που τραβάει την προσοχή και διεγείρει τα πάθη. Επίσης κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τη φράση «When in doubt wear red», του Bill Blass, γεγονός που προσδίδει έξτρα βαρύτητα στα παραπάνω. Και τελοσπάντων, όλες αυτές οι stars που φοράνε κόκκινο δεν ξέρουν, και ξέρεις εσύ;

Γείρε το κεφάλι σου

Παλιό, ινδιάνικο κόλπο το οποίο δε θα σε προδώσει ποτέ. Γίνεσαι αυτομάτως πιο προσιτή, γλυκιά και ευάλωτη. Χαρακτηριστικά στα οποία κανένας άντρας δεν αντιστέκεται.