Στην δεύτερη και μεγαλύτερη εκποίηση ακινήτων συνεταιριστικών τραπεζών ετοιμάζεται να προχωρήσει η εκκαθαρίστρια εταιρία PQH.

Στην ομάδα αυτή περιλαμβάνεται το διοικητήριο της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας στο Γλαύκο της Πάτρας, ένα γειτονικό οικόπεδο της περιοχής και ένα μικρότερο στην Αμαλιάδα.

Το ακίνητο στο Γλαύκο πλέον εκκενώνεται και οι υπάλληλοι που έχουν απομείνει για να απασχοληθούν εκεί στην διαδικασία της εκκαθάρισης πρόκειται να μετακομίσουν σε άλλο ακίνητο στο κέντρο της Πάτρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πληθώρα επιχειρηματιών και επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για την αγορά του ακινήτου, ενώ μεταξύ αυτών ενδιαφέρον έχει επιδείξει και η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων που θέλει να αποκτήσει το ακίνητο για να στεγάσει εκεί τις υπηρεσίες, φεύγοντας από τον χώρο που φιλοξενείται στο κτίριο του Επιμελητηρίου.

Το κτίριο του Γλαύκου βρίσκεται στον αριθμό 93 στην περιοχή Μακρυγιάννη και έχει επιφάνεια 5.045,57 τμ, επί οικοπέδου 3.016,53 το οποίο βγαίνει σε ηλεκτρονική δημοπρασία με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2.060.000 ευρώ.