Ο Άγγελος Butler (Άγγελος Ξυπολιάς κατά κόσμο) είναι ένας Πατρινός ράπερ που γράφει εδώ και χρόνια τα δικά του τραγούδια και την δική του μουσική, έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα προσωπικό ύφος στους στίχους και στις συνθέσεις του.

Το τραγούδι που είχε δημιουργήσει μαζί με την Πολυξένη Λυκούδη, το "Πόλη Ξένη", τον περασμένο Νοέμβριο είχε αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις και είχε αποκομίσει πολλά θετικά σχόλια από όσους το άκουσαν.

Πλέον ο Πατρινός ράπερ κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι, με τίτλο "Τώρα μπορείς" σε στίχους και μουσική δικούς του. Το νέο του single ξεχωρίζει για τις μίξεις και για τους ήχους του, ενώ οι στίχοι του διακρίνονται για το αγωνιστικό τους πνεύμα. 

Πρόκειται για ένα πιο ατμοσφαιρικό και παράλληλα δυναμικό κομμάτι όπου ο ράπερ κάνει μια αυτοκριτική και επεξηγεί μια μουσική πορεία 8 χρόνων.  Η παράγωγη είναι του Σάκη Μπάστα (noise box studio), ενώ η σκηνοθεσία, οι λήψεις και το μοντάζ έγιναν από τον επίσης Πατρινό Κωνσταντίνο Λιοπέτα. 

Μιλάμε δηλαδή για μια δουλειά εξολοκλήρου απ' την Πάτρα, με τα πλάνα από τα γυρίσματα να ξεκινούν από το γνωστό club "Γιάφκα" και να καταλήγουν στο μνημειακό κτίριο του σανατορίου στην Πάτρα, το οποίο έχει εγκαταλειφθεί εδώ και πολλά χρόνια και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά για καλλιτεχνικό σκοπό.

Είναι ένα τραγούδι που αναμένεται να κάνει αρκετά καλές εντυπώσεις στο κοινό της ραπ τόσο για τους δυναμικούς στίχους που έχει, όσο και για το διαφορετικό beat που το κάνει να ξεχωρίζει σε μεγάλο βαθμό από αυτά που έχουμε συνηθίσει στη ραπ μουσική.

Όσο για το βίντεο του αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερο και αναδεικνύει μια συνολικά αξιόλογη προσπάθεια που έχει γίνει. Ακούστε το και θα καταλάβετε: