Στιγμές χαράς, επιτυχίας, καταξίωσης, ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας, μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες για γιορτή, που θέλετε να χαραχτούν ανεξίτηλες στη μνήμη και στην καρδιά σας.

Όπως και αν έχετε ονειρευτεί τα πιο όμορφα και σημαντικά, προσωπικά ή επαγγελματικά γεγονότα της ζωής σας, στο Κτήμα Καρούμπαλου θα ανακαλύψετε το ιδανικό σκηνικό.

Λίγο πιο έξω από την Πάτρα και κοντά στο Αίγιο στα Διγελιώτικα, βρίσκεται το κτήμα της οικογένειας Καρούμπαλου, ένας πολυτελής υπαίθριος χώρος έτοιμος να οργανώσει έναν ονειρεμένο γάμο, μια αξέχαστη βάπτιση και μοναδικά πάρτυ. 


Χαρακτηριστικό τους, η συνέπεια και η προσαρμογή στις ανάγκες σας με επαγγελματισμό, ώστε η κάθε βραδιά να ξεπερνάει και τις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας.

Με εμπειρία τουλάχιστον 15 ετών στη διοργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης τίποτα δεν μένει στην τύχη του. Με άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με κορυφαίες γεύσεις στο φαγητό, θα σας παρασύρει σε ένα μαγευτικό ταξίδι που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις.

Εάν θέλετε και εσείς να ζήσετε μαγικά τις πιο ξεχωριστές στιγμές τις ζωής σας, σε ένα πανέμορφο χώρο με στοιχεία εκλεπτυσμένης αισθητικής και διακριτικής πολυτέλειας, μπορείτε να επιβεβαιώσετε για ελεύθερες ημερομηνίες ή οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 697 270 2992.