Ο Δημήτρης Παπανώτας και η Ραμόνα Βλαντή βρίσκονται σε κόντρα, αλλά ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό ήταν αυτός που βγήκε εκτός αυτού. Αφού έπαιξε στην εκπομπή ένα βίντεο με το χρόνικο της «έχθρας», ο Άρης πήρε τον λόγο και είπε: «Πρέπει να ασχολούμαστε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι στα reality; Εγώ διαφωνώ ακόμα και που φιλοξενήσαμε και την Ραμόνα Βλαντή και την Ιωάννα Τούνη. Εγώ δεν θα τις καλούσα. Γιατί να δίνουμε βήμα σε όλους αυτούς; Επειδή αυτά τα κορίτσια βγήκαν και είπανε «αυτό που φοράς δεν μου αρέσει, είσαι πατσαβούρα» τις φέρνουμε κεντρικές καλεσμένες».

Αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Σοφίας Τουντούρη, η οποία είπε στον δημοσιογράφο: «Μου κάνεις πλάκα τώρα! Εσύ που είσαι διευθυντής περιοδικού που φιλοξενείς…». Έξαλλος ο Άρης Καβατζίκης, μίλησε με ιδιαίτερη ένταση ακόμα και στην Φαίη Σκορδά για τις επιλογές που κάνει στους καλεσμένους της εκπομπής:

«Επειδή λέμε πολύ συχνά το διευθυντής ενός περιοδικού κι επειδή το ακούω πάρα πολύ συχνά, δεν φωτογράφησα ούτε την Ιωάννα Τούνη ούτε τη Ραμόνα Βλαντή, εγώ προσωπικά ως διευθυντής περιοδικού. Εγώ ως διευθυντής περιοδικού φωτογραφίζω πολύ πιο πάνω κλάσεις. Δέστε λίγο τι φωτογραφίζει ο κάθε ένας στο περιοδικό! Θέλω να βάζουμε όριο. Εγώ ούτε όλα τα παιδιά που βγήκαν από το Survivor θα παίξω στο Hello, ούτε τα άλλα τα κορίτσια έχουν παίξει. Εμ πως βρε Φαιούλα μου; Τα έχουμε βάλει όλα σε ένα καζάνι όλα τα περιοδικά».


Βίντεο: zappit