Δυναμικά όρθωσε για ακόμα μία φορά το ανάστημά του το ΚΚΕ στις επιθέσεις που έγιναν από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Γαλλία, προς την Συρία.

Το ΚΚΕ διοργάνωσε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, αμέσως μετά τις βομβιστικές επιθέσεις, ενώ μεταξύ αυτών ήταν και η Πάτρα.

Η συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου είχε αρκετό κόσμο, με πολλά νέα παιδιά να δίνουν δυναμικό παρών, φωνάζοντας όχι στους πολέμους και στις επιθέσεις αυτές που γίνονται με την ανοχή του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όσο για την ελληνική κυβέρνηση; Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα την καταδίκασε, όμως ως κυβέρνηση τόνισε απλώς ότι δεν θα λύσει το πρόβλημα που υπάρχει στην Μέση Ανατολή, όπως άλλωστε και τα περισσότερα αστικά κόμματα.

Έτσι το μοναδικό κόμμα που βγήκε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί γι' αυτή την νέα εγκληματική επίθεση που έγινε σε μια χώρα που ουσιαστικά έχει ήδη διαλυθεί και που φυσικά τράβηξε τα βλέμματα όλου του ανήσυχου κόσμου, ήταν το ΚΚΕ. Οι υπόλοιποι σιώπησαν για τα αυτονόητα. 

Το βίντεο είναι από την συγκέντρωση που έγινε στην Πάτρα. 


Αντιπολεμική διαδήλωση του ΚΚΕ στην Πάτρα,για την επίθεση στη Συρία