Το European Youth Championships Laser 4.7 που διοργανώθηκε στην Πάτρα από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ιάσων μπορεί πλέον να ανήκει στο παρελθόν, όμως σίγουρα φεύγοντας μας άφησε χιλιάδες όμορφες εικόνες.

Εικόνες από μία μεγάλη διοργάνωση που έγινε στην Πάτρα χάρη σε μια ιδιωτική πρωτοβουλία, χάρη στο μεράκι ανθρώπων που απέδειξαν ότι αγαπούν όχι μόνο το άθλημα που ασχολούνται, αλλά πάνω από όλα τη πόλη τους.

Έφυγε από την Πάτρα, αφήνοντας πίσω τους τις προσπάθειες, τις εμπειρίες, τα χαμόγελα περισσοτέρων από 300 αθλητών που συμμετείχαν όλες αυτές τις ημέρες στους αγώνες της, γεμίζοντας έτσι και την πόλη με την παρουσία τους, αλλά και τα ξενοδοχεία της περιοχής.

Είναι σίγουρο όμως ότι φεύγοντας έχει επιτύχει την αποστολή του. Έχει μεταφέρει την εικόνα της πόλης μας στο εξωτερικό, δίνοντας έτσι ούριους ανέμους για την τουριστική ανάπτυξη της αχαϊκής πρωτεύουσας και της ευρύτερης περιοχής το καλοκαίρι.

Και κάτι τελευταίο. Μέσα από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, η Πάτρα απέδειξε ότι όταν υπάρχει η αγαστή συνεργασία όλων, μπορεί και είναι σε θέση να διοργανώνει μεγάλα αθλητικά και πολιτιστικά events. Αρκεί όσοι ασχολούνται με αυτά να σκέφτονται πάνω από όλα τη πόλη. Όχι τους φίλους και τις συνεργασίες τους.

Αν λοιπόν η Πάτρα πάει με αυτή τη συλλογιστική που έγινε το European Youth Championships Laser 4.7 για τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες τότε να είμαστε σίγουροι ότι η πόλη μας θα κάνει την καλύτερη διοργάνωση που έγινε ποτέ. 

Οι οιωνοί είναι θετικοί. Οι εικόνες έτσι και αλλιώς σε ένα recap moments από όλες τις μέρες της διοργάνωσης μέσα από τον φακό του Droneworx είναι μοναδικές.