Πανηγύρισε η Περιβόλα της Πάτρας στη γιορτή της Ζωοδούχου Πηγής και δεν ήταν λίγοι αυτοί που επισκέφθηκαν την Ενορία, παίρνοντας μέρος στις εκδηλώσεις που έγιναν.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζωοδούχου Πηγής Περιβόλας Πατρών: "Η Ενορία Ζωοδόχος Πηγή Περιβόλας Πατρών είχε την τιμητική της την Παρασκευή, 13 Απριλίου αφού πλήθος κόσμου την επισκέφθηκε με αφορμή την τοπική εορτή.

Οι εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στη συνέχεια από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είχαν απόλυτη επιτυχία, με την συνδρομή ασφαλώς των χορευτικών τμημάτων Γονέων και Κηδεμόνων του 44ου Δημοτικού Σχολείου της περιοχής και χορευτικών τμημάτων του Δήμου Πατρέων. 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Πατρέων και όλους τους συντελεστές που κοπίασαν για να έχουμε αυτό το άρτιο αποτέλεσμα, επίσης τις κυρίες της περιοχής για τα γλυκίσματα που προσέφεραν, τα ζαχαροπλαστεία: Πλέγας, Αχαϊκό Χωριάτικο, Μπερδένη, καθώς και την γαλακτοβιομηχανία ''Πρώτο''.

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ενορίας Ζωοδόχος Πηγή Περιβόλας, εύχεται χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία και ειρήνη. Χριστός Ανέστη!".