Στα Καλάβρυτα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews η αδελφή του πρώην Εμίρη του Κατάρ, Sheikha Al-Mayassa Μπιντ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ-Θάνι (Αραβικά: الشيخ حمد بن خليفة آل ثاني).

Η Σείχ Χαμάντ θα συνοδεύεται από μέλη της βασιλικής οικογένειας και τον Πρέσβη του Κατάρ στην Ελλάδα Abdulaziz Al-Naama. Σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα επιβιβάστηκε στον Οδοντωτό για Καλάβρυτα.

Ο Σείχ Χαμάντ Μπιν Χαλίφα είναι από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Η βασιλική οικογένεια του Κατάρ έχει στην κατοχή της την ποδοσφαιρική ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν, το 17% των μετοχών της Volkswagen, το 20% του αεροδρομίου Heathrow, το 24,9% του Αεροδρομίου της Αγίας Πετρούπολης, όπως και μερίδιο στη Deutsche Bank.

Από  το 2013 η οικογένεια προσπαθεί να αγοράσει ένα Ελληνικό νησί στα ανοικτά του Ιονίου (Οξυά) για να το μετατρέψει σε art island. Επίσης αγοράζει μεγάλες εκτάσεις στη Ζάκυνθο για τουριστική εκμετάλλευση. Ο Χαμάντ μπιν Χαλίφα (αραβικά:لشيخ حمد بن خليفة آلثاني) (1 Ιανουαρίου 1952) ήταν ο ηγέτης του Κατάρ από το 1995 ως το 2013.